側田淚崩:呢個世界,Not everything is about politics, ok?

368 回覆
63 Like 1461 Dislike
條友真係充份表現做人冇公關就食得屎
好多野本身唔講到出面大家都心照,你係要攤開哂挖哂出來屌,冇諗過要「折墮」返來食回草
時不我與,做返多啲幕後作曲好過啦
到時作品夠hit,咪再出翻嚟唱囉
佢唔係好睇唔起香港市場?
以為係條撚樣扮 ABC 係咁夾 d 英文講野但係又用錯字
原來係個記者唔識英文寸錯哂 d 字
Not about politics
屌你微博咪又仆到去表忠
屌 唔怪之得咁 ABC 原來係真 ABC
sorry Justin
So?
奶共都紅唔起, 抵死
幾時有奶
演唱會破發啦廢柴死上去北京搵大錢啦 香港唔岩你
蔡楓華當年都係9up
側田唔多唔少都有啲自負吧
有才華但唔多
有才華既人又唔係得佢一個
咁都俾佢紅得返
點對得住當年主力留守係香港既明星 有啲仲出錢出力想搞好娛樂圈、提攜後輩既前輩 呢啲先值得人尊重同支持
但佢一定唔係囉
尤其而家見香港樂壇有啲生氣就返返黎賺錢
真係好無恥
唔返都無咁黑人憎
Fan, 唔係fans.
So?
So nlm.
2016-2020係獨立
其實佢15-19年都係香港 12-14 都繼續好多香港幕後job 13好似係janice concert 監制 即係最好評個個3000 D&N

造星一都有佢做導師 但點解好多人好似講到佢十年前走冇返過嚟

其實佢當年講完句嘢第日就有問記招say哂sorry 之前係唔同po都講過
跟住個演唱會(當年走之前個個)入面講係 佢唔會放棄香港樂壇 走都係帶香港音樂去大陸(咁佢最後係做唔到/當年金牌打大風冇錢support定點唔知啦)
咁好當然地好多人會話 say sorry又點
So?
Wanker.
So?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞