Bitcoin / Crypto 集中討論區 (473) 究竟仲有幾多未爆彈

979 回覆
3 Like 3 Dislike
訓醒見插多左個人清新爽朗

End game
Binance 的問題:12 月 9 日至 12 月 16 日
• 路透社報導美國達爾考慮立即提起刑事訴訟
• Mazars 停止所有加密客戶的儲量證明審計活動,從網站上刪除 Binance PoR
• —580 億美元的淨外匯取款(佔總數的 12%)
• — 36 億美元的 BUSD 贖回(佔總額的 16%) • 幣安凍結現貨 BNB 借貸
• CZ 在電視和推特上表現得非常緊張,就像 Sam 和 Mashinsky 崩潰前一樣
• Binance 信標鏈上大量無法解釋的 BNB 錢包餘額和活動
• 由於 Binance 庫存耗盡,ERC-20 USDC 提款暫停
• Jump、Wintermute 和孫宇晨似乎正在為客戶提款促進 BUSD-USDC 轉換,表明資產/負債不匹配
• 從TRC USDT 到ERC USDT 的30 億美元鏈交換,表明資產/負債不匹配
• Mazars PoR 審計參數被發現完全不足
• Binance Perps 的異常活動,可能表明存在操縱行為
• Binance 在下架後拒絕退還 BNB 的 Mithril $SOmm,聲稱違反 ToS
• Kevin O'Leary 告訴國會 CZ 導致 FTX 崩潰
• Binance 用戶帳戶通過第三方 3 逗號被黑客入侵
• BNB -17% vs BTC -2%
酒仙了
一係就跌快少少 全幣收皮
可以再平D先
如果美國政府令到陷幣剷 我會比較擔心佢地既安全多過幣安
美國左派無左ftx洗錢,嬲到仆街
幣安最多咪執左幣安us,唔比用busd
一向都運作倒,依家仲有人仔T,中共帶頭用人仔T做交易就好笑
呢個星期好明顯有組織咁狂FUD Binance

https://twitter.com/nic__carter/status/1603847351097036800?
啲BTC Maxi真係好撚黑人憎
屌曬全世界黎證明自己係岩
屌到冇交易所 真去中心

咁仲有撚人同你買幣
睇下Michael Saylor輸到幾撚核突

https://twitter.com/saylor/status/1603101638000001026?
識嘅就得啖笑,twitter都唔係第一日多fud
次次出呢d定期都幣市大跌
Fud?
咁你all in身家囉
呢啲係新聞
唔撚係fud
因為我唔知
唔肯proof liability 自己攞嚟啦
唔肯俾逼科audit都真係令人思疑仲要兜唔到
點比
等於叫你拎條巨龍出嚟咁 點拎
其實佢每日收既交易費….之前有咩風險都應該cum到
搞埋FTX 獨家咁滯
仲會爆係邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞