Bitcoin / Crypto 集中討論區 (473) 究竟仲有幾多未爆彈

979 回覆
3 Like 3 Dislike
已經申購左都有得轉個下顛
但拎住條nanox 去verify seed
即係要係ledger度打曬24字 佢會話你知個seed啱唔啱?

就算佢話啱 你用個app去verify,點會放心過reset完ledger之後 自己入24個seed phrase咁去restore個wallet呢?

係咪始終自己reset完,restore一次又真係入得返個account,咁係咪會放心好多呢?
巴打同意嗎?
你上youtube睇下啲人點做,好多人影住實體黎示範
recovery

至於隻wallet係咪冇毒,唔記得係咪有得check genuine

如果restore我買多隻hard wallet黎試仲好
靜到
唔大插有咩好吹
其他都唔會係固定
一收到ledger個下會晤會reset一次先求個心安? 定係見到welcome個d字眼 就當係全新?
一收到ledger個下會晤會reset一次先求個心安? 定係見到welcome個d字眼 就當係全新?
又係你fud
陰插
FUD乜鬼
Tell me why
引用埋啲圖都係fake source仲唔係FUD?
單純好奇問
如果幣安爆左 我存係bsc既usdt係咪都用唔到
唔係好清楚block confirm既原理
disable login就流既,不過幣安keep住有封人ac,我個fd前排都仲左(話咩第三方使用之類)
只要仲有validator,條鏈就行得
用幣安stake有咩好處?
on chain stake 做緊150% APR
係,除非全球網絡癱瘓/中晒毒,又或者ww3,咁一齊歸0
BSC就理論上運作到既 不過真係爆我諗好快會摺得 因無人會用BSC 會爭相跨鏈走人
所以你要查下BSC上面既USDT係咪Tether deploy
定係係跨鏈過去
前者就有Tether擔保換得番USD
後者就要鬥快走鬼
同Sol 一樣,唔會即死,但慢慢衰退,之後有新鏈就冇人再理
BSC上面啲幣係 Binance-pegged
Binance有事BSC啲幣會depeg
係,不過要成個crypto歸0,應該要全球網絡gg先得
bnb最大持有者就係binance
佢點會比自己條鏈爆炸
唔係bsc都唔會叫機房鏈啦
bsc既validator就係binance個機房
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞