Bitcoin / Crypto 集中討論區 (473) 究竟仲有幾多未爆彈

979 回覆
3 Like 3 Dislike
https://etherscan.io/token/0x50d1c9771902476076ecfc8b2a83ad6b9355a4c9#balances
本身FTX就入紙破產左,啲相關平台機構要出事,就已經出左/出緊,FTT再歸零都唔影響啲咩
個因果關係會係,16號結果>引爆,而唔係16號結果>FTT歸零>引爆
真係Scam嚟
好啦,我錯囉
我而家先開始接觸比特幣會太遲嗎?
好早
吊佢老味cdc 原來停左bsc
搞到我射左15u落海。
反而Bitcoin/Ethereum/Crypto都唔上榜
咩黎
想買啲web3概念幣長揸,有無邊隻比較有潛力捱得過呢個熊市
冇停喎 bnb咪用緊

scam
搵間可以電匯嘅exchange

跌市都咁多空單爆倉?
BUSD is issued on Ethereum by Paxos and regulated by the NYDFS. Binance provides the pegged token service, which locks BUSD on Ethereum and issues an equivalent amount of Binance-Peg BUSD on corresponding other networks (BNB Chain, Avalanche and Polygon, etc). Please note that Binance-Peg BUSD is a Binance product. It is not issued by Paxos nor regulated by the NYDFS.

https://coingape.com/breaking-poloniex-suspends-support-for-stablecoins-on-bsc-network/

唔只CDC停收BSC chain上嘅BUSD
all fucking scam 還番15u俾me
waves同usdn
我等咗7日佢地會send返去原本個address,再收唔到喺app到搵CS啦
我bybit send過去嘅,真係射左俾bybit了呢鋪
twt其實有咩用ftx收皮開始係咁陰升
每份GBTC背後都會有1 BTC做backup
所以理論上GBTC既價值等同1 BTC

但目前係唔支援拎GBTC去換BTC
想賣GBTC只能夠係二手市場搵人接貨
所以流動性低好多 想賣得出就要減價
造成依加負溢價(有1BTC既價值但二手市場價係BTC既50%)既情況
⚠ 關於 2022 年 12 月 15 日後將實施更嚴格的 KYC 身份認證政策的通知

📅 2022 年 12 月 15 日起

Bybit 針對不同 KYC 身份認證級別的提幣限額也進行了更新

未完成 KYC — 每日提幣限額為 2 萬 USDT。每月提幣限額為 10 萬 USDT。

🔎 詳情請看:http://spr.ly/60173DTGH

bybit 準備返香港拎牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞