[LoL]英雄聯盟 S13 比賽討論區 (1146)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
冠軍咗廿日就成堆drama
pyo真係慘到 話晒都係冠軍
無佢決賽都無得打
DRX出聲明唔係話冇咁嘅事而係話搵外人唔係佢地想,佢地係想續哂原本5個,咁其實好明顯係有咁嘅事
然後邊個提出都已經幾明顯
除非DRX講大話,如果唔係就某啲選手提出呢個要求
pyosik好撚慘
表面兄弟
https://www.ptt.cc/bbs/LoL/M.1669462712.A.341.html
如果係呢個時序嘅話 就冇話邊個呃邊個
淨係得zeka想踢人值得斟酌
邊有咁容易,LCK黎緊呢年幾大競爭
係咪zeka提出先就唔知
deft就真係由頭到尾都唔知 佢一路都係話5個人一齊續佢就續
S11冠軍 中路 反面速度重快過 S2 嗰個
越搞越大件事
deft: 收皮啦doinb
幾分鐘後嘅deft: sor啱啱語氣重左,7左咪推
全員續約fail->全員fa->dk deft->之後zeka傾話要kanavi->搵唔到kanavi->hle zeka
然後deft離開咗drx之後收唔到風所以晏晝就鬧doinb
打錯 係S12
今年s12
全力反韓華
全員續約fail->全員fa->dk deft->之後zeka傾話要kanavi/drx話會搵到kanavi->搵唔到kanavi->hle zeka

紅色嗰個位暫時未有真相
似係話想kanavi 唔得之後先成隊FA,全隊FA嗰陣DRX已經同ZEGEN反咗面
支持KT打柒HLE
笑死showmaker corjj 都睇緊直播...等爆料
DRX全員續約fail->全員fa->dk deft->zeka要求kanavi/drx主動講話會搵到kanavi 借呢樣嘢留zeka->搵唔到kanavi->hle zeka
然後deft離開咗drx之後收唔到風所以晏晝就鬧doinb
紅色嗰個位暫時未有真相
(講清楚啲)
好彩無買啲咩 只買左粒羊駝keycap
過譽仔一堆....
zeka要drx簽kanavi似發生喺drx散band之前喎,傾唔埋先直接解散冠軍roster
係好撚仆街
韓國forum係話抬價失敗先kanavi
而家等答案算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞