[LoL]英雄聯盟 S13 比賽討論區 (1146)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
中上兩個即刻印象唔好 然後p真係慘
而家傳
Rascal Croco FATE Deokdam Beryl 係掹車邊入playoffs嘅roster
fate
Croco都算同Pyosik差唔多,FATE就躝啦
Deft風扇會想睇佢仆街 佢搞到拆散左下路組
Scout 好似拒絕左DRX offer
有冇人可以小整合drx單野係咩事
Fate係俾某E JG害
今年佢會證明自己
pyoshit係咩料係人都知
真係有料hle kt會唔要?
regional唔係靠juhan連世界賽都入唔到
世界賽食啱pyoshit meta佢狀態好都最多比盡佢1線水準
更多時候幾時唔係靠其他4個企出黎
就連打T1 教練嘅功勞絕對都大過pyoshit
pyoshit世界賽唔係打得差
但有下年比你揀會信kanavi定pyoshit

唔係計佢成日打得柒我覺得佢個人都幾撚好笑應該好玩得
原神又要入三流隊
真係差個中路原本有scout有得搞搞佢...
回顧下係T1打咗咁耐 拿咗咁多杯影相留念
依家應該上緊機
之前個前V5教練直播爆, 不過我搵唔返條片
所以信不信由你
scout留定走?
Zeka都算,傾緊只係食meta 勁一個bo
傳緊拒絕左DRX 返EDG
EDG人工> DRX 但啲防疫政策到scout想返lck打
Doinb: DRX管理層同選手話會簽kanavi 你地留啦 最後冇簽到 所以散左
翻譯左去韓網變左"DRX選手要求簽kanavi 唔係佢地就走" 意思掉轉左
Deft係ins駁話根本冇d咁既事 最後發現係譯錯左 ins道歉完del左
然後發現其實deft好似由頭到尾都唔知有呢件事(會簽kanavi)
doinb講明係zeka見簽唔到kanavi就走 然後DRX聲明話從來冇主動提出話簽其他隊既選手 一路都係優先續約原隊5個人
一早聽得出係zeka最仆街 kingen就似睇zeka頭d 25仔
中路換第二個就可以入world
唔該曬巴打 照你咁講 即係其實真係有(zeka)選手提出過簽其他選手先會留而deft係對有件咁既事完全唔知情
JAG前監督韓相勇 Shadow代表上節目
Shadow代表臨時聯繫韓相勇表示要上本次實況說明,
特別從首爾坐計程車到仁川韓相勇家中,
應該就是針對Doinb爆料Zeka要排泄pyosik事件做出說明。

https://www.twitch.tv/hdragon8
排泄
真相只有一個
究竟邊個先係講大話嗰個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞