[LoL]英雄聯盟 S13 比賽討論區 (1146)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
佢告DRX 關於年頭炒佢件事
詳情唔記得
同埋deft 早簽約過beryl 一日

如果知beryl 最後決定留隊
以佢性格未必會走

利申:電競傳心師
幫篤痰?證明sup地位好重要
咁未必關Kingen Zeka 本人事嘅
暫時下年lck個ranking
T1
DK
GENG
HLE
KT
講到佢有得揀咁
我覺得GenG>DK 睇好太子登基
如果唔係Lehends揀,而係HLE揀Life唔揀Lehends 咁係HLE終極on9
佢告drx無理終止合約
冇用 中路果件廢左武功
lehends有得去應該都會揀同viper打啦
hle應該真係冇搵lehends
仲有drx
如果
哥 鳩屎 泰迪 有入
Lck 起碼有六對係勁
Lehends之前話去join old friend原來係Kiin,唔係Viper
條友ig搞theshy dwg搞nuguri t1搞廢老 drx搞deft,lol摩連奴
Choky 聯賽好勁㗎
Teddy 垃圾一件
我哋摩daddy比普巴死力架搞
咪中傷佢
lck除咗drx好似得bro缺support?
點睇都似drx beryl re-signs
aiming最勁嗰年頂盡咪勁過廢老deft腰痛嗰年小小
佢s12應該係peak 送到好似人哋廢老休息期咁
但係又要諗一諗
如果冇zeka kingen依單野
Drx都唔會全員FA
到時尷尬嘅就會係Dk
不過估唔到DK有錢留deft但爭唔贏HLE買viper
我都覺未必關
鳩估係 shadow 叫價/ Drx 真係俾唔到咁多
但我就覺得一定係有反面
唔係既話 唔會一野FA哂成隊

如果 beryl 最後真係Drx 就完美解釋佢點樣話係抽卡
因為 drx 真係錯失哂 d 時機
Viper 好慘,返韓國原本諗有得打亞運,一定係姑媽打啦,佢嗰個support咁垃圾
Chovy 本人玩到成pat 屎咁仲小chovy
全年得1個BO打得差過Zeka就=成pat屎
獌摩三頂到畀猁射36次先炒就係因為前面賽程靠普巴頂住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞