[LoL]英雄聯盟 S13 比賽討論區 (1146)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
今年四個決賽淨係贏Spring
入唔到決賽嗰啲係咪要原地退役?
2023 TSM Retirement house
如果Pyosik換croco
連GEN都贏唔到啦
咁都叫柒?
咁佢係史上第一人個要求自然高啲架啦
已經五年半無贏過國際賽
成班老野去打academy埋沒新仔嘅機會
呢啲咁撚唔make sense 又會搞到班新仔嘅事你都支持?
NA就係因為咁撚on9先會越嚟越廢
成日九唔搭八九 整亂個討論 梗係唔知我噏乜
原本講緊smk main akali 賽勒斯 點解唔畀佢玩 (唔認同都得咪講自己論點)
第一個留言嘅人咪正正常常留言 佢話認同
之後就有人嘈main英定義係咩
再之後就加埋 chovy勁啲定係smk
唔係聯盟化左真係踢走ns呢d閪隊啦
見到成隊cl仔就知直頭放棄自己想拎第10
CL班新仔起碼有機會過Sword Onfeed Fate Ghost Hena Effuck呢啲又舊又廢嘅人
勁嘅人佢哋又冇錢 廢嘅又買嚟都on9
咁緊係玩新仔
咁係你啲standard奇鳩怪啫

最大fans base 年年有貨交 仲要今年你都識講入咗咁多次final

呢個package要退役 9成選手要番去耕田啦

一講廢老就有你呢啲人 贏又要退 輸又要輸 總之佢唔退役就係阻住地球轉咁

擺到明而家lol就一路減少操作比例 增加觀念重要性 選手壽命都一路延長 連大Ching都出得番黎打

都唔知你呢啲人做乜鳩
佢年年都叫faker退休
我只係想講你用既字眼好容易令人產生誤會 又唔係無其他更好既表達方式
單論呢個comment 都唔單只係我有誤解啦
成日見你分享完觀點 然後比人誤會係其他意思 你又要解釋一大堆 咁點解你唔一開始打清楚啲呢
係 建議入唔到決賽既mid全部退役
哥今次真係last dance
Rascal: 在我的選手生涯中,這幾乎是最後一個隊的概率比較高,所以要慎重…謹慎地選擇

咁真係要去Drx 等beryl幫幫手
Rascal: 在我的選手生涯中,這幾乎是最後一個隊的概率比較高,所以要慎重…謹慎地選擇

2023 world champ Rascal
學下佢老友last dance完再last dance啦
以你咁嘅憨鳩邏輯

Lbj 美欺 c朗 呢啲係咪唔死都冇用?

Lbj就季後賽不入 而家西岸包尾

C朗就比曼聯踢走

美欺就去法甲比包皮撚 佢哋直頭要一死以謝天下
哥有排都未使入伍啦除非係佢打到頹想quit
出口術

上年都係咁講
哥都係啲彈出彈入既人 之前係geng又係話退役乜乜柒柒最後開台話自己無講過
相信佢年尾都會彈返出黎話自己無退役既想法
琴日deft單嘢係你自己唔明咋喎
見你係咁分享韓網啲人點屌deft
尋日大把人講佢哋理解錯 你又話分享返佢嘅睇法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞