[LoL]英雄聯盟 S13 比賽討論區 (1146)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
Deft個件事無引起任何誤會啊 你有你觀點 韓仔論壇又有佢地觀點 純粹分享
講緊你worlds個排分享觀點成日有啲歧義字眼 之後就會有人同你嘈 然後你又要解釋一大輪
你唔覺你自己成日同人因為人地誤解你既意思而有爭執咩
lsb burdol
咁認真你係咪成日錯 true false not given
我只係想表達你好多時候講野都有歧義 唔清唔楚
換croco順便換埋clozer啦都夾左成年 fate又轉返mid
當然最好係scout
年年例行公事
原來琴日個-係咁解
牙joe仲有幾多個sleepless nights
一早block撚左佢
又係啲白卡話咩faker廢要收山
但明明96年咁大咁年齡都仲有世界亞軍同msi亞
同期或者遲過佢後生過佢既新人唔係冇成績就一過左全盛期就冇退役
faker咁都比呢到d白卡叫快手退役
有冇咁都打得錯 扮蟹
就好快*退役
收到風joe同ls準備緊counter truck
enjoy
全城同賀團隊毒癗 炸彈人之鬼GHOST賣剩蔗無人要
拎左冠軍第一年比人當係洞踢出去 第二年直頭連隊都搵唔到 市場反映價值
咪借用左chovy黎答你
chovy隻akali唔勁?
世界賽咪一樣少玩
以前玩得勁唔代表世界賽個陣狀態好玩得勁
如果scrim效果好你覺得點解會唔用
仲有如果你話sm main sylas同akali
咁sm應該main埋corki zoe syndra tf ryze lb
zeka就真係main sylas akali
拎左冠軍第一年
你應該學下數手指先
唔一冠就原地退役已經注定失敗
點解唔識見好就收?
你都有屌過我
但只係你get錯
咁我都承認會有發雞盲既一刻
無所謂啦 大家日見夜見 明咪得 又唔係引戰
驚咩 EDG Ghost
同樣係FINAL躺贏 VIPER同DEFT一FA就隊隊擔住要 GHOST就無人問津
真係證明冠軍AD亦有差距
帶領EDG衝榜尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞