[LoL]英雄聯盟 S13 比賽討論區 (1146)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
但係drx聲明係話我哋第一時間係想全隊續約 我哋冇諗住搵第二個選手
如果drx聲明+doinb單嘢真 得返zeka/shadow要孭鑊
AMONG US
廢老個ig story=續約t1?
KANAVI ban完葛雷夫玩得差過pyosik
bel veth同佢s10莉莉亞一樣
咁樣踢pyosik真係好仆街
有咩鑊要孭
其實drx不嬲都想用佢地價錢續約 但人地嫌你俾價低 咁未要求你要加強替補 真係無咩問題
啲人仲未接受到Pyosik gap人
唔續既話joe應該飛左去韓國
我覺得係DRX想踢走Pyosik多過隊友想踢, 畢竟上年已經想踢
Kingen 同Pyosik上年一齊2-16, 之後今年一齊拎冠軍, 咁都想pyo走真心仆街
如果timeline係 5個人想一齊留, 之後唔夠錢
DRX再自己同zeka傾, 2023 build around zeka 同會簽到Kanavi,
咁zeka就話要簽到Kanavi先傾, 咁都冇咁仆街
利申: 電莖傳心師
呃deft
搵offer邊度有錢就去邊度啦 冇人會怪佢
佢fa第一日 有人鬧佢 我係話Drx畀唔起錢就都正常
S12打成點都好 kanavi同pyosik一齊FA 班經理一定搶kanavi先...冇計
上年已經想踢?
其實zeka咁諗都正路
一係你加我人工加到合理咪留
一係你買人砌靚啲個陣容咪唔要太高人工
你比唔到高人工唔通仲捱義氣硬食咩
deft都係咁轉隊拎最高薪
DRX憎Zeka Kingen憎到咁,都幾好笑
成件事最慘pyo
唔叫鑊啦 呃你咪呃你
咁如果drx真係簽到kanavi/出到大約 佢都係會留 咁樣算呃咩
由頭到尾都冇諗過留低就話姐
主要係Deft要求留隊要有原本哩5個人
佢一心以為大家都係一樣諗法
佢點知原來有人唔想同pyosik打機
有少少唔明
同doinb 個對話紀錄 對面係邊位?
其實喺Zeka角度佢冇錯,不過咁樣爆晒出嚟應該好多人想睇Zeka仆街
前Grf嘅唔知邊個管理層咁上下
然後辭咗職 去咗宜家doinb個經理人個間公司到

除左背景 全身都無著T1野
冇錯但份人仆街囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞