[LoL]英雄聯盟 S13 比賽討論區 (1146)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
Ambition Mystic個d 仔都生埋?
我覺得係打得好嘅都差唔多搵晒隊,剩低嘅都可以話有一定缺點同埋上限就差唔多
我覺得係打得好嘅都差唔多搵晒隊,剩低嘅都可以話有一定缺點同埋上限就差唔多
好cute 好鍾意佢live啲反應同埋好錫fans
Lck 最有錢係咪HLE
Sm akali同sylas係勁 但只係以前
而且最多T0.5 未去到最勁嗰個
Chovy akali sylas都撚得勁過sm
但世界賽chovy無狀態sylas玩得差 akali又比東山單殺搞到唔玩
世界賽Zeka隻akali sylas係另一level
Chovy Sylas就係t0 akali就發下夢先啦
同埋原本講緊佢玩akali玩得勁
唔該唔好九唔搭八又拉埋第二啲話題講
t1?
Faker 呢兩年冇玩過lb 會唔會話佢唔係main lb啊
沒有哥
吹到sm隻syndra未去到神級?
Sm最勁個隻就係syndra
Syndra唔係meta幾耐
Evi原來簽左eu隊
點解人地隻sup識靚call 自己隻sup就報錯料
點定義神級就有排拗啦 呢個大家自己有自己標準
最勁 tf zoe都未到星朵拉啦 佢係鍾意玩星朵拉啫
仲Quid 瞓醒未
Quid天賦仲低過clozer
呢個meta最broken係九頭蛇
一個食操作,一個食腦
呢2年 你瞓醒未
Sm akali勁過chovy係笑話嚟?
今年先玩返咋喎 上年咪畀啲傻仔鬧佢唔敢玩
留意返先唔好亂咁屈我
我係話chovy sylas>smk choy
akali冇勁過smk 放咗工沖個涼先啦
h dragon s rank player
jg: canyon
mid: faker chovy smk
ad: viper deft
應該唔係跟價錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞