[LoL]英雄聯盟 S13 比賽討論區 (1146)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
講錯director?
dk教練話deft call
電競精算師
一陣食食下兵又行出去送頭
應該都係佢同SHOWMAKER
真係咪搞
akali sylas明明全部都係佢main英
叫佢call+唔draft carry英=shoemaker
好的季後賽開始去到打完world淨係玩咗一場sylas
zeka20場sylas都有
似季後賽開始去到打完world淨係玩咗一場sylas
zeka20場sylas都有
唔係好覺
Zoe syndra就覺
特別係zoe
DK咪請咗1個教sup 1個教top 嘅教練囉
再加埋deft子咁識帶sup
應該會有進化嘅
Kellin本人比我一種公務員既感覺
佢不嬲都係咁
係咁易既話effort就有工開la
mata+wolf+poohmandu
你求其search下highlight睇下佢咩起家
akali
s9 regular同nuguri 2vs5, world vs ig triple kill
s11 msi vs rng solo xiaohu,團戰一滴血殺gala

sylas
s10正反手打爆caps

https://www.youtube.com/watch?v=4kryJcguY8s
即係你覺得用得勁就係佢隻main?
我就覺得係佢本人特別鍾意玩嘅英先係

正反手打爆caps只係證明佢勁過caps所以用乜都勁過佢
KT個陣容仲好過HLE
Kiin Badd >>> Kingen Zeka
2023年了 仲奶呀Kiin
真 唔講以為smk唔識玩
明明都係佢main英黎
BDD下年會用重製完嘅syndra 教訓各大中路
You mean 卡特?
唔知呢世可唔可以再見到佢玩
main同鍾意一樣?
佢main一定有akali sylas
我係fans都唔覺得佢隻星朵拉去到神級level
zoe tf就有
even lb都玩得好過星朵拉
KT執咗一堆未到勁但唔又唔未到廢嘅中遊選手,睇下會唔會有化學作用
想知佢會唔會耐冇玩到唔記得咗卡特點玩
最好笑係揀親都贏咁濟 跟住唔揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞