召喚痴線西(210)想食咖啡雞花生 請follow IG

1001 回覆
38 Like 14 Dislike
但佢老公唔係失匙夾萬咩
講起楊紫x 真係覺得唔出奇
最近Constance Wu出咗本自傳
入面講到佢拍Fresh Off the Boat嗰陣比導演性侵
之後同Crazy Rich Asian嘅一位資深前輩講起喱件事
喱位資深前輩原來同嗰位導演好fd
之後就同Constance Wu斷絕來往
好撚仆街
有人懷疑個前輩係楊
尤其因為楊follow哂套戲嘅main cast
但就係無follow Constance Wu
木魚仲狂sell個女神針
平民price
d英文攝得好核突
點蠟燭咁少事又西人好撚心啦 又唔真係咁貴要慳住用
成班無腦傻閪
做完爛面又係到屌
當交智商稅囉
唔明要同7仔一齊
沒錯
沒計啦,那邊好多00 後,too young sometimes naive,可能唔知來龍去脈。

其實用腦諗吓,如果梁係貴族家庭,屋企人點會咁早比佢出來入娛樂圈玩,仲要得12歲?而貴族老豆又唔認佢?
起碼都供佢去大學讀完書,or半工讀讀埋大學, 而唔係咁早就出去。 參考下chantel

不過佢真係幾有演戲天份 15歲入英皇,伊莎背拉 拿新人獎。
再者佢有運 ,小小超好鍾意混血高妹之前d女友,都係律師。
唔通 mmc 係連登仔 追post ,好介意人地點睇佢
有性格既女人mmc歡迎上來留言
佢而家沒做mckinsey 啦, 好似同人搞緊startup同埋得閑做下kol賣下廣告咁

佢可以學下佢阿哥麥明山整容外科醫生低調專注打好份工,咁就吸引多d異性啦。
李嘉欣後生個陣仲屈機,情迷富豪圈
eg 百億大劉被佢迷到唔要前妻寶x琴

可惜大劉知佢唔係真心,心地又麻麻
所以沒再婚

佢而家許x 亨老公起碼每個月出200萬糧 基金比佢地洗。 生埋個仔jayden
MMC成日去睇畫去睇藝術展
好多藝術家都有提下佢
有無氣質仲要睇一個人有無內涵同學識
我撐佢同林嘉欣都係有氣質
佢冇氣質既地方係在於佢好鍾意搞埋啲小動作搶風頭得閒又單單打打咁
幾何有見過以前有氣質啲明星會咁
咁李嘉欣個樣同ava差好多個level
ava果d mk過氣𡃁模
李嘉欣好似讀名校 會考又高分
又係港姐同華姐(?)
成個exposure 完全唔同
睇上面攞朱千雪同mmc比, 另一邊又攞Ava同李嘉欣比 , Mmc真無辜
Wtf之前好中意睇Fresh Off the Boat
其實ava 同梁/李比較 根本冇得拉埋一齊講
極其量 ava 只可以同楊c琦比較
佢可能好小小 搵到人租屋俾佢
事實佢係有做過paid partnership
個ig post 仲係度架
佢都仲有去,係少咗出post,有時story 見到喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞