召喚痴線西(210)想食咖啡雞花生 請follow IG

1001 回覆
38 Like 14 Dislike
哮喘用藥黎
仲有間濕9 大黑店 Alyssa Beauty
Mmc邊度有氣質 黨姐面試嗰陣都叫呃到吓人嘅
但依家成日衝出嚟抽水博岀位又痴埋Sabrina Chan同啲紅底富二代度
講氣質覺得同樣都係選美出生但走咗去做律師嘅朱千雪好過佢好多
蔡思韵劉俊謙廖子妤吳海昕王丹妮譚旻萱呢啲都ok嘅
呢間黑店真係請好多KOL做 隔空溶脂 同Face treatment 幾年前上過去做女神針 做到我爛晒面 轉咗幾個唔同療程都係爆晒粒粒 唔肯退錢 仲係咁sell我再買療程
agger mmc痴埋sabrina chan班友都唔係一朝一夕既事,佢入u個陣已經同佢地玩開。

而家mmc變左抽水博出位既藝人,本身又話做律師,之前份工做緊mckinsey, 而家就pt kol ,同埋自己搞startup

之前有個習巴分析過mmc性格。林作只係佢入紅二代圈子既踏腳石,相入面仲有梁振英個細女。 林作識賭王4太個大仔

朱千雪靚mmc好多,又身材高,相由心生,形象又好, 特意返中大讀jd 做律師,又有ifirm 請左佢揾返佢青梅竹馬既醫生做老公
嗰個年代入得蛋記真係冇個無辜
佢仲要得十二歲就入呢個大染缸
不過佢個樣係真心幾有氣質嘅
梁洛施之父Luis Alberto Marques為葡萄牙籍,來自澳門名門殷理基家族[1],在梁洛施出生後不久即過世。由於母親一直以來都欺騙她說父親在葡萄牙工作,梁洛施在14歲時才得知實情。從小是跟母親與姊姊相依為命,家庭經濟全靠母親一個人支持。然而梁洛施始終未獲殷理基家族承認。之後梁洛施跟隨母姓。

佢係名門,但可能母親係小三,唔係正印。 所以沒名份
佢入唔到門好正常 你睇下李澤鉅老婆先,門當戶對好正常

王儷橋,女,1969年生於中國香港,原名王富信,李澤鉅之妻、李嘉誠的大兒媳。畢業於加拿大英屬哥倫比亞大學工商管理系,1993年與李澤鉅喜結連理。育有三女一子。
以前講sc個post先話佢當初為咗埋堆同林作一齊
佢係model出身 單親家庭好正常啦。 學歷低但夠靚,入娛樂圈揾食。

佢演戲都幾好睇
睇習xx思想,習巴好似識mmc本人,之前講睇住mmc大
所以其實兩個都係雞 只係梁包裝得自己好

愈整愈假 微辣班友又尼香港😶‍🌫️😶‍🌫️
其實早年選美出身都係咁

大美人李嘉欣同佢阿媽都係靠包養,又係話有葡國血統,老豆又係名門。
互相利用姐,男人出錢買佢姿色,共渡春宵
puinam整到人造人咁
楊紫x係龜婆咁,係梁同小小超之間既媒人。 幫佢地之間解約
真係一樣既劇本
李嘉欣撈得仲掂喇 佢真係入到豪門 仲要佢老公真係BLUEBLOOD唔係暴發戶
呢個POST既人清醒好多
之前第二到講開梁 個個都話係咪酸呀ABC咁樣樣
大哥 點酸都唔會酸隻雞 仲要真係雞唔係包養個款
同yaki同一個醫生?
朱千雪我都覺得佢又靚又叻
Mmc前排著情趣內衣單新聞,俾網民話佢成日露身材搏出位好cheap, 佢就即刻起曬鋼出post串返人睇得出佢性格都幾傲慢自我中心
朱千雪同mmc相比,朱千雪更加低調大方同有知性美

咁都叫起曬鋼?
唔岩聽既打隻字都串親人
咁睇翻成件事嘅前文後理
佢比網民話佢去人house party突登唔帶泳衣除淨個bra跳落水
事後突登出個咁嘅post 又真係顯得佢心入面好撚唔gur要拿翻渣沙咁嘅
朱千雪外國長大冇功利感覺 讀書係佢想讀所以去讀做緊自己想做嘅嘢 mmc相反係一路都要出位要贏 明明半退出咗娛樂圈打返工仲要成日博存在感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞