召喚痴線西(210)想食咖啡雞花生 請follow IG

1001 回覆
38 Like 14 Dislike
最好笑係 咁普通既野都要成日提住
真係唔好怪人地 點解會笑佢一有司機車
即刻只係影塊窗簾布
應該係jnf
本身都mk開
記得條女好自豪話自己似謝安琪
本身好似話想同佢隻狗影多輯
其實我發現真係唔係個頭問題
原來真係個椒既問題
cut左兩位嘅頭淨係望頸以下 其實都有少少韓風
點解要咁大力拍隻狗
見到有留言話佢同Minnie越嚟越似樣佢應該內心嬲到震
通常啲婚紗相n年後睇返都覺得好出事
但佢個頭依家睇已經好出事
佢唔係長期有司機用?
頭嗰兩張相隻手睇到人好尷尬
不斷偷食
條女可能初戀 又原諒
越嚟越蝦味濃 係咪又要搞世紀婚禮然後扮專家
完全唔知有咩參考價值
佢根本就勁早安排哂啲野之後扮求婚
分分鐘酒店擺酒一早book好 之後拍片就扮哂野話「好彩」「咁岩」都有空檔
同埋見到佢依輯相 真係有傻9妹豬會跟?
明顯唔係啦
一個人 如果有屬於佢自己司機既話
根本唔會覺得係啲咩啦
洗乜咁刻意影埋啲咁既相 刻意俾人知
愈冇個樣野既人 先會哂個樣野咋

好撚煩佢真係 又唔講人名
好似全世界嘅人都喺度佔佢便宜
南瓜除咗瘦啲之外 依家五觀同埋啲動作都好似米妮 講嘢嗰陣好鍾意擘大隻眼
有 因為佢啲片已經係懶人包 之後應該好多港女跟
但公道講
人地真係做左呢啲事 佢先講得出既
不過佢費事開名啫
有冇陳展朗ig
條友賣曬呃ki 剩落黎啲假con未
佢先係無道德
宜家扮人生贏家
之前又一路話租樓好
點都唔會買
唔知佢講左乜 不過唔撚該靜d 啦 你搞撚到好多人搵唔撚到個post 呀 又唔係你中1001 又冇人想同你討論 做乜撚野出黎開post 姐 睇下like 數啦 起碼有幾十人扑柒左你隻垃圾癲雞呀 唔撚好再搶開post 呀 仆街
上個post有人話佢有份投資
不過我諗都合理 以佢份人如果唔係佢有份
點會日tag夜tag 做免費廣告
我想講 我搵唔到之後以為又係上次嗰個開 專登搵佢出黎起底 發現今次唔係佢開

既然咁多人block左你哋 不如兩位都唔好再推post同開post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞