召喚痴線西(210)想食咖啡雞花生 請follow IG

1001 回覆
38 Like 14 Dislike
無跟開
想問下咩係餐廳事件??
點會咁on9認係比自己
收到律師信同收唔到信已經唔同玩法
唔係d人就唔會寄掛號啦
佢兩姊妹d view數又唔高
搵得多極有限喇

可惜Sean面對呢件事係選擇逃避,拎唔到證據出嚟,打場官司用得幾多錢,有料既就唔怕打,反正贏咗都係對家比律師費。我都支持Sean打,不過呢粒花生無希望啦。唯有寄望呢幾日菜菜子有野講啦,佢個ig post似有料爆。
又唔好睇少佢地 出個post都幾萬蚊
平常人有佢地收入都唔少架
但點afford到佢地咁去旅行咁fing
仲要咁多年以黎喎
不過去法國可能真係無叔叔既
畢究如果有叔叔要陪叔叔 點會陪你去打卡影相影成日
vivi下次偷食會收埋啲架喇
細妹以前d片唔富貴同豪
而家就真係越黎越豪
無陪叔叔就真係唔會信可以歐遊豪成咁
都唔知你做乜撚 on9
諗起有次佢定佢班fd 投訴間餐廳無紙巾事件
雞yan 個陣啲story post 到時空錯亂咁
係咪陪緊叔叔扮自己玩緊
尼個Alexander係咪mchi_2 個富貴ex
你咁叻建議你俾錢佢打

食花生就唔好咁口響 吹到用得幾多錢 收聲啦
細妹唔豪 仲乞dior乞pr gift添
佢d收入支出都講得過去
咁家姐呢咁多年都係做下工展小姐果d 未到真model
見個細妹好搵 佢先孖細妹去event
依家唔要前妻果個Alex 好有錢?
之前佢同佢班朋友去間餐廳
投訴人哋個包唔夠數量 同埋紙巾甩色 好似
跟住係ig投訴間鋪
佢有個fd寫埋信去法國總部

佢出幾多封律師信都改唔到佢個臭雞形象架啦
只係多咗個癲嘅臭雞形象咁解啫
你估要sean 爆料人地先知你係雞咩
唔想比人知你係雞就咪咁公開成日帶唔同uncle 上同一間餐廳啦
係行為個樣生得特別雞 elva都好靚女呀選美冠軍有冇人係咁話佢有出嚟做?
Mchi唔係結左?
呢個Alexon99咁無得比
Mchi果個好似係打本比佢做生意同個樣靚仔黎
相由心生家姐雞樣 呀妹狐狸精樣一家動物園
屋企做鮑魚生意
mchi結左個個之前有人話撈偏? 唔覺有出過樣

有人post 過,mchi以前Ig 都有

癲雞欣出律師信關你撚事咩龜婆
你做得龜婆都唔方善良得去邊 仲威脅人出席飯局
下個有報應既一定係你
乜你唔係都有野爆既咩 仲話咩好人大反轉
你作好自己個富二代身世未
根本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞