召喚痴線西(210)想食咖啡雞花生 請follow IG

1001 回覆
38 Like 14 Dislike
Mchi個老公係大陸富二代黎 唔知撈咩樣就成個mk仔咁 打本俾佢開美甲生意
寶寶又買鞋俾我
Hi Alex
想帶風向呀?人地中意慢慢講咪慢慢講。
我地食花生既都冇急過都唔知你急咩
突登開個ac就係講喪哥肯爆料未係咪好心急想知你條女背住你做左啲咩呀

到底Sean哥仲有無熱可樂既料爆?
https://lih.kg/3219672
岩岩想重溫呢個po發覺已經無左
Google search都冇?
記得之前Google有
都無啊 連登同google search都無
睇mchi ig覺得佢婚姻好似有啲問題 一來已經長時間冇講過佢老公 二來有一段時間mchi不停係ig放負
係第二到睇到原來coffee好鬼鍾意拎藉口黎講
明明都係平常既野都要拎d藉口黎講
幫個仔報左讀兩間學校,一間上午,一間下午
都話可以報多所以照讀
報多咗都俾佢講得通 但知道自己報多咗又俾埋2間學校學費咁又點解釋 只可以話呢隻咖啡雞滿口大話
家長唔得閒照顧報兩間上下午咁讀都好正常,係都身有屎
佢係之後俾人話佢怪獸家長先咁解釋
係咪真就得佢自己知啦
之前d post有話佢老公撈偏
唔知以為佢哋食嘅花生係用錢買返嚟
啲口吻好似俾人呃咗一百幾十個咁
算啦
又係吉ac
Babyking個邊成班人話佢假

老黃比邊個過橋抽板啊😂😂😂
遮漏左少少 又長長地
會唔會係 dingding
仲要大家都開美容院
張雞欣幾時會回應一下佢同crabtastichk係咩關係?

完美演繹搵明星化妝師化妝都係要靠樣carry
個妝就係傳說中嘅韓素希化妝師化?
碌卡比學費 銀行野我交比老公處理 唔知自己原來碌多咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞