召喚痴線西(210)想食咖啡雞花生 請follow IG

1001 回覆
38 Like 14 Dislike
佢除咗吃喝玩樂其他嘢都好低調
佢其實都講到好多野岀嚟又有人fc 到,連相都有你覺得佢無料咪unfollow 佢,入痴線西屌佢唔畀料唔認律師信做咩,又唔係佢開痴線西
痴線西唔係佢開 不過佢好多粉係到黎
覺得佢呃人咪過主
又無人迫你追住睇
係就快啲告啦,出封律師信當開庭告得入咁

係咪有人唔記得咗
所以就會有人幫手帶風向話佢無料扮四條呀有心理病?其實有花生咪食,有八卦嘢咪講,屌佢做乜,阻住晒追po
我都唔再覆了,其他絲打唔好意思
剩係佢隔咗咁耐先覆已經有可疑
啱啱去咗stalk佢 唔知happy 11th係咩意思呢
應該唔係11歲掛
問過 11號一齊
佢d 細路好慘。個老豆弱鳩智沉船冧隻死臭雞
真呀 成班以為自己係客咁係咁屌鳩人地無料呀又呢有路
有花生你就食啦
佢最爆嘅料得3樣☕️婚後出席飯局,山東可樂,張氏兩姊妹一齊做雞,偏偏呢三樣都係冇相冇fc。一個冇證冇據得把口,一班冇相冇fc就盲撐護主,唔怪得班臭雞咁囂張,比著係我都唔撚驚啦
陪審團
我講完都比雞欣del同block左
一講餐廳單野佢即del
前妻都明示哂,我先真係唔會信雞欣

蔡蔡子心水清
真 又p牌 又下下一大抽字啲point懶中立懶清醒咁
唔係話vivi tam dm左sean 認左錯 應成好好做人 所以喪唔再講落去?
喪話每人有一次機會唔係出左律師信先講一直都係咁講 只不過jb同coffee串撚77佢先繼續
Vivi tam個到呢到都有幾個絲打話喪比過佢地睇啦
如果成件事係真 我反而覺得喪真係講得出做得到
Vivi tam認完錯就真係唔再講
不過保持兩秒距離 小心引戰狗(aka張欣欣
Vivi 醒目女 認錯 告一段落
正式宣布屌鳩喪冇料既都係張欣欣班打手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞