召喚痴線西(210)想食咖啡雞花生 請follow IG

1001 回覆
38 Like 14 Dislike
cls 我突登睇返前20秒 睇下係咪隻狗曳定點
點知係好普通企隔離 摸摸下就大力打幾下
我想問係咪話bakerism 都係佢開架?
琴日見到ig 有朋友買但我google bakerism 張欣欣又唔係好搵到
Kat都有類似場景 但影出嚟個feel差好遠
樂仔應該覺得自己好靚 顧住自己影咁
平時自己影唔夠咩
以為佢同班friend去旅行
點知原來都係叫人幫佢影花絮照
佢真係好趕
愈睇愈似廣告,間公司有repost返佢啲storyqna講prewedding又係自問自答?求完婚放晒風話睇緊prewedding,跟手有人sponsor,所以咁快有檔期?
睇手勢應該係經常都咁大力打隻狗!
好大陸feel
最得人驚係佢剪片嗰陣唔覺得有問題
即係平時都係咁做
講真覺得呢個仲有女人味靚過heymanlam
咁楊生都係當養二奶咁養住先
又唔洗買樓avaw甘心比佢中出楊生應該唔介意
重點明明係四姊妹
咁佢出黎話自己唔識上海仔寶名嘛一定係人地屈你啦良家婦女
個景同角度直頭係兩千蚊租studio+非專業人士用iPhone 影出嚟咁
得罪講句當年大佬b 同埋酸黃係韓國影個輯仲靚
哂撚左套裙
裙幾靚
佢個成個feel似放工經過試婚紗咁
我都好有印象佢哋兩個影嗰輯,當年覺得影得幾靚
真係未見過人韓國影得咁柒
喜般係香港影個輯好靚
勁vintage 妝髮裙都超靚
琴晚一開電視見到喜般主持緊世界盃
人地真係同youtube一樣樣 真係靚女黎
唔似嘉樂仔左擰右擰都唔靚
講開都覺得好笑
晨早流流一擘大眼就求婚
既然搵到間bnb對正巴黎鐵塔
唔係夜晚會浪費啲咩
仲要嘉樂仔著到勁隆重
成件事好唔知想點
Mechan好似都今年開
又諗起綿喵
屌佢,唔好再養動物啦好無
有咩 佢依家連bio都即刻唔再tag條女
條女當初揀個咁臭朵嘅一定係盲撚咗
聽講佢本身都係食緊軟飯住緊條女屋企
可能係 但廢事咁明顯 特登講唔識

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞