召喚痴線西(210)想食咖啡雞花生 請follow IG

1001 回覆
38 Like 14 Dislike
精簡版: 有人爆咗殘廁咖啡 無從良過
想食花生 follow IG: seanlam_888

咖啡本身好激動想誹謗信
依加又覺得衝動咗

Sean 話夠100k 有證據 (自拍相)爆
不過覺得麻煩 唔信嘅
無人迫你哋follow

最新花生
☕️係 Sean舊同學細細個已經成日去人屋企一齊玩
擘大眼講大話話唔識人

當然唔少得飯局同🐢婆
留名等花生

另外恭喜 歐陽白露 Liz
親阿哥 歐陽德由元朗警區刑事總督察
升職 新界北總反區三合會行動組總督察
狗妹阿哥經歷咗721 有功

Q&A 放#2
有無人花生下 六公館老闆帶綠帽單野

https://www.facebook.com/groups/1114153019315470/posts/1234917890572315
想知
真係唔知佢結左婚
啲人次次中咗1001都唔開po
應該係情婦 間屋咁細
個光頭佬成日請班KOL呃飲呃食都唔方咩好人
黃安個fd
條女好淡定
點解成日有人問點解要追擊suenn同heyman

其實都擺明好多人唔妥佢哋
覺得佢地假同埋可觀性低
提出有咩問題?
咁複雜 咁其實是咪super
唔該絲打幫手開po
啲人中左1001又唔開
條友又要嘈 又唔開post
追擊佢哋賣老番係啱嘅

酸黃唔係有病先咁肥咩 笑酸黃肥貼埋豬圖我先好奇係咪有咩深仇大恨

利申 冇特別喜歡酸黃同嘉樂仔
留名睇嘈交
講淘寶有東大門都唔係咩新鮮事啦
唔覺得佢地會經淘寶入貨
而淘寶貨同東大門款質地上可能有分別

想要東大門款想平d 唔介意淘寶既咪自己淘寶買

其次酸黃肥左未去到人形豬掛
肥左就唔可以拍youtube 拍穿搭?
不過我都認同太性感既就唔好喇

佢又無主張食 酵素減肥 / 話自己好瘦
都唔知有咩好屌

其次做人老母就唔可以2公婆去旅行?
咩歪理
如果帶埋大女去又話:父母同小朋友去旅行唔比小朋友番學嫁啦

唔知以為佢獨留2個女係屋企
我覺得絲打們追擊佢係成日假惺惺
賣啲咩溶脂廣告 又護膚品咁
但自己本身就冇效 但又扮到好好用真心分享
廣州十三行溝貨
個個kol都係咁假 邊有真心分享
睇片一見到護膚品廣告已經即skip
連kat d片都係開美顏賣skincare廣告又拉埋個老公一齊拍
笑kol樣衰同肥就經常有 笑到貼埋肥豬圖真係好憎酸黃先會做 利 懶得搵圖再post
咁呢啲就係觀眾觀感問題啦 佢哋自己應該反省下
如果下下要成抽原因去答你先追擊得 呢個post可以收皮
泳衣都還好 唔通肥人唔可以着泳衣咩
但佢連浸浴裸住體 都可以po上網 真係邊度嚟嘅自信…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞