召喚痴線西(210)想食咖啡雞花生 請follow IG

1001 回覆
38 Like 14 Dislike
你喺呢個post度貼返呢個post做乜
道個歉做吓show執嗰幾舊垃圾就諗住繼續收pr gift出event
我係pr就抽起晒佢啦
個底花到咁 又唔係冇其他kol
之前咁撚鍾意橘子filter依家終於比佢恨到做橘子皮kol

笑死靚抽
個Pr跟得好貼
你可以直接search第幾個post
例如上個post 209, 你search 210就即刻見到
係咪已經無哂coffee啲料爆
唔關事啦,block咗樓主我搵咗好多次210都搵唔到
係Google 痴線西210先入得返嚟
屎盤幾時死好憎佢
唔死都唔好再出現喺公眾面前
其實由頭到尾都無,我開頭以為佢會愈多人follow愈多料爆,☕️既彈出彈入令我覺得佢堅有料,點知由頭到尾片又無相又無,連時間地點人物故仔都無,好失望。呢幾日都係靠Q&A問人拎花生攞料再加個人感受刷click rate。啲料都唔係佢一手既,咁佢點fact check? 成單野,期望愈大,失望愈大。
佢依家出賣埋舊豆腐,上左岸,有排都唔會死
其實為錢同佢一齊唔係問題,你另一半總有樣野吸引到你,可以係錢,可以係樣,可以係幽默感。單野個膠位係,你溝得呢啲女,預咗easy come easy go啦,你唔夠財力令到條女死心塌地,見唔對路就飛左佢啦。又要賴死,又要拍片,仲要放埋上網。呢單野笑條仔都唔會笑條女,條女明買明賣,你買唔起就咪沉船啦。
Yyc出左聲明
我都block左佢
本身仲諗緊咩事點解會block左
原來係白卡
笑左
花生
我unfollow咗sean
宜家無花生食
得d無聊q&a
冇金主佢點買到成身名牌又出入私人會所
我無做雞呀!!!
佢邊位當自己明星咩
衝出嚟柒
依家就好睇囉,究竟喪哥係有料定無料係手
Alex都有
Sean你最好快啲放啲證據出嚟唔好再拖喺度搞埋啲濕鳩主題Q&A人地家吓咬到上門

btw coffee唔好縮啊 快撚啲send信畀Sean
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞