新手練直覺塔羅占卜(簡易答,唔包準) 2

406 回覆
4 Like 3 Dislike
唔好意思,呢兩個禮拜好忙停咗
我今晚或者聽晚幫你占新問題
唔緊都係咁岩碌入黎發現原來到我
想問我今年應該去海外工作嗎?
舊PO#620
同h行唔行到尾定應該依家好放手

唔......
睇牌嘅話唔係幾明點解你咁問
因為你應該幾食住佢
是但一方會幾傾慕對方
而我覺得似係佢傾慕你
你應該係幾有主見,幾有話語權嘅人
係咪你太有原則,有好多想法
而佢係跟唔到?
睇佢應該似有啲衝動
自由奔放啲
行動力幾強,但主要跟隨情感出發
未必有你咁理性
一齊嘅話,多數都係佢跟你多啲
你係咪唔太鍾意佢咁奔放咁感情用事?
睇到你地而加關係唔算平衡
你可能強勢少少
或者你對呢段關係1516啦
但暫時睇就覺得佢有可能比到幸福你
所以覺得可以繼續試下先
除非你覺得佢有咩問題係你好唔鍾意
唔介意嘅你可以再講多少少
依家係分手邊緣
我反而覺得係佢多數食住我 真理永遠係佢到咁
好common個啲恐怖情人 身邊都叫快啲quit
但就係唔知點解佢有種魔力令我想係佢身邊想改變佢呢種模式

我係理性type 佢係感性行先 一嘈乜都做得出
再話係我搞到佢咁做 我一手造成
以前互flirt緊個陣發生太多事 hurt過大家
搞到一齊個下無其他人可以咁順利 慢慢黎
佢一黎就話要公開
但我覺得唔平衡唔穩定放閃比人睇
呢啲虛無野做黎比人睇 自己又唔開心 無意思
寧願想po綠圈就算
但因為出咗黎幾次都不歡而散所以都無po過
佢就認定我有後路 想騎牛搵馬先唔po
要求public地公開先有我想要既穩定同平衡
(佢keep住話自己有po但無record留低 但我唔係好信因為以前佢試過咁大我但比我周到佢9up )
但明明我身邊好多fd都知我同佢一齊緊
而都正正因為咁令我覺得佢想我令我安心先再解決我concern既位
我同佢一齊睇唔到未來
er......
我再抽多次
出咗唔同牌但都係我頭先講嘅類似結果

不過都唔緊要
我占過幾百個
都真係有試過幾個人係點占都對應唔到
占卜都要人夾人嘅

但睇你嘅描述
我真係唔知點解要繼續
唔好講恐唔恐怖
但一開始就已經咁唔夾
大家對對方嘅期望有咁大差異
其實唔需要夾硬嚟
你地本身點識?
識佢嘅時候係有冇咩嘢發生,令你鍾意咗佢?
fd個fd咁識
佢approach我先 個陣問個陣都flirt咗好耐
因為上面提及既互做咗啲野hurt過大家同埋ex帶比我既陰影
搞到我唔敢踏出個步 最後都係覺得因為佢好有恆心追咗好耐就嘗試下咁
做fd個陣真係幾好既 開始approach個陣做啲野都幾感動
所以有好感先會同佢糾纏咁耐
我諗你講既幸福應該要我聽話唔逆意先會出現

大師有冇機會可以占翻當初個條學業 都一樣勁擔心
名: T
想問同前男朋友會唔會復合?佢而家對我嘅感覺係點?仲鍾唔鍾意我?

麻煩晒樓主
我諗感動同心動係掛勾但唔完全一樣
同埋就算有愛都會被傷害磨蝕
我諗你再諗真啲係咪分手啦
夾唔到唔好勉強
不過你唔需要太理人地點講
揀自己心底裡最想揀嘅選擇就得

問:想問下年入唔入到自己想讀既u想讀既科

你而加對學業唔夠專注
太多其他嘢諗,可能尤其係愛情
影響咗你學業,但你本身應該係有能力嘅人
所以如果你專心返,都好有機會入到你想讀嘅U同科
咁睇嘅話,啲牌都傾向你分手然後專注學業
如果想學業好嘅話
繼續唔專注就難講
每日一Pin
今日10-2-2023
去到舊PO#625未占
開始見到曙光,就快占完啦
拍定手先

舊PO嘅大家自己返嚟認領返啲占卜結果

常駐小pin1:
各位好,由於人數實在眾多
暫時要停一停條隊啦
(舊PO)#712及之前嘅問題都會盡量回答
之後嘅問題就抱歉啦,下一次有機會會再幫大家占卜
多謝各位

常駐小pin2:
我希望占卜唔係淨係幫人睇運程,仲係想從人出發
照顧埋人嘅感受先係實際幫到人
但我一個人始終能力有限,所以如果占完巴絲有咩開心唔開心想分享
或需要意見,我希望其他巴絲都可以一齊幫下大家,分享下、比下意見,或者單純圍下爐都好
當係大家做個朋友照顧對方嘅感受就最好了
同埋我想講占卜可以好準,但人生係你自己,你一定要信自己,唔好完全當晒占卜結果就係真理
我會好好考慮下分手了 希望到時move on到

姐係今年有機入?希望承你貴言啦
算係有機入啦
加油呀,自己攞個平衡啦
[member] 又到happy friday~~
我份人好易緊張同擔心 成日驚自己做得唔好
但so far做左兩星期d同事對我都幾好 腦細都好chill 每日腦細仲準時過我地班細既收工同埋好彩未有咁快調去新果個地點住 仲可以比senior照多我一排

準埋好!!希望你以後占都百發百中~~~
你講起詳細占好準 之前你埋幫我抽左有關新工既牌, 話我人際關係會幾好 仲可能會遇到愛情既
份工真係識到幾多人 連唔同dept既人都識到 有個男仔係隔離dept既
佢約左我幾時一齊lunch 咁我無咩所謂埋一齊食 仲抄左我牌 都無咩野 去到今日食完lunch佢話要再請我食dinner
心諗 gg了

btw 我聽聞過占卜夾星座占好似會再準D 你會唔會想學埋
[member]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞