新手練直覺塔羅占卜(簡易答,唔包準) 2

406 回覆
4 Like 3 Dislike

舊PO#586
花名 肥肥
性別 女
近排識咗個男仔,我地都清楚我地唔會拍拖,但都想知之後發展,或者佢對我咩感覺,謝謝。

絲打你最近應該唔係幾開心?
受咗情傷?或者工作上經濟上唔係幾好,令你唔開心
而對方幾享受自己嘅生活,覺得幾寫意幾做到自己想做嘅嘢
你地未必會一齊,可能大家都各自有自己嘅原則或想法
唔肯放低自己嘅原則
對方似乎覺得你唔係一個好對象
甚至有啲怕你
絲打你嘅唔開心係咪因為佢?
建議你建立返自信,建立自己嘅生活,令自己內心踏實啲
唔好太在意佢
每日一Pin
今日21-1-2023
去到舊PO#588未占
祝大家新春快樂!事事順利!

舊PO嘅大家自己返嚟認領返啲占卜結果

常駐小pin1:
各位好,由於人數實在眾多
暫時要停一停條隊啦
(舊PO)#712及之前嘅問題都會盡量回答
之後嘅問題就抱歉啦,下一次有機會會再幫大家占卜
多謝各位

常駐小pin2:
我希望占卜唔係淨係幫人睇運程,仲係想從人出發
照顧埋人嘅感受先係實際幫到人
但我一個人始終能力有限,所以如果占完巴絲有咩開心唔開心想分享
或需要意見,我希望其他巴絲都可以一齊幫下大家,分享下、比下意見,或者單純圍下爐都好
當係大家做個朋友照顧對方嘅感受就最好了
同埋我想講占卜可以好準,但人生係你自己,你一定要信自己,唔好完全當晒占卜結果就係真理

每日一Pin
今日24-1-2023
去到舊PO#592未占
祝大家新春快樂!事事順利!

舊PO嘅大家自己返嚟認領返啲占卜結果

常駐小pin1:
各位好,由於人數實在眾多
暫時要停一停條隊啦
(舊PO)#712及之前嘅問題都會盡量回答
之後嘅問題就抱歉啦,下一次有機會會再幫大家占卜
多謝各位

常駐小pin2:
我希望占卜唔係淨係幫人睇運程,仲係想從人出發
照顧埋人嘅感受先係實際幫到人
但我一個人始終能力有限,所以如果占完巴絲有咩開心唔開心想分享
或需要意見,我希望其他巴絲都可以一齊幫下大家,分享下、比下意見,或者單純圍下爐都好
當係大家做個朋友照顧對方嘅感受就最好了
同埋我想講占卜可以好準,但人生係你自己,你一定要信自己,唔好完全當晒占卜結果就係真理
#657 報到
我仲努力緊,放心
唔該絲打
竟然係咁其實我個陣係啱啱FG做咗3個月返得好唔開心所以裸辭咗,然後搵咗成個月工一個offer都冇,好大壓力自己搵唔到工好心急係一有interview就用盡全力話俾人知一請我就即刻返得工,11月嘅時候終於有一間話請我就即刻接受offer,而家都差唔多過試用期不過我的確做緊啲好男性向嘅工,做工程返地盤唔知係咪因為咁所以有皇帝,同埋我自己其實都幾渴望權力同好想俾人睇到我係做到

Sor唔知點解覺得占卜嘅一定係女人唔該巴打
如果第一個解讀冇咁準,第二個解讀準啲
咁我晏啲再跟第二個解讀方向再占下
知多咗你嘅情況,容易啲跟啱channel

但你女仔去地盤做咩位

唔緊要呀,上堂學塔羅嗰時都係得我一個男仔上
做building services巴打我可唔可以問多條真係update d 嘅狀況
未來事業發展順唔順暢,同埋我報咗master唔知大唔大機會收到offerthanks bro
絲打,我幫你再占咗
你未來事業應該係OK嘅
未必會飛黃騰達,但算順順利利,穩步上揚,慢慢好
至於master,都應該會有offer,但隱約覺得你到時未必會讀
可能到時你有其他想法,或者有其他事影響你猶疑咗
唔係話你一定唔讀,但會有其他考慮
唔該巴打,打返支強心針先
到時如果可以,話返比我知結果
同埋有需要都可以再占嘅
不過睇下忙唔忙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞