新手練直覺塔羅占卜(簡易答,唔包準) 2

406 回覆
4 Like 3 Dislike
新手練直覺塔羅占卜(簡易答,唔包準)
https://lih.kg/3172772

第一個post差唔多爆
開定第二個
但非常抱歉,第二個post暫時都係唔接受新問題
因為第一個post 仲有N咁多問題未占得晒

第一個post未占到你嘅巴絲,請你地自己嚟新post搵返你地自己個問題
我會盡力解答
如果我真係有miss咗
請你自己留cm話比我知你舊post係#幾多,我睇返係miss咗就幫你占返
唔該晒
我同男朋友出年會唔會結婚?

名:c
問:同ex會唔會復合?
thanks
你好 我叫V係女

出咗黎做幾年野,一直都係同一間公司做野。

呢間公司同做緊嘅department 都唔錯,但唯一覺得自己係到冇將來,而返工好大壓力有啲唔開心。 到底應該去搵其他工作定繼續留係到做都會有出頭嘅機會?
但非常抱歉,第二個post暫時都係唔接受新問題
屌上面啲人係咪文盲
會問連登塔羅c人生問題既人,你覺得呢?
留個靚名
留名
舊PO
名:V
問題:想問未來一年內有冇機會同人發展,無論係拍散拖還是認真發展落去

解:
我諗機會比較低啲
可能你慣咗自己一個
就算得自己一個都可以開心生活
同埋你成日自己玩,冇出去同人玩
相對識人機會少咗
建議你做多啲實際嘢
出去識多啲人,有目標啲搵
就算只係搵朋友玩,去下朋友聚會都好
出多啲去就會好啲
唔係好識
而加新PO係咪冇辦法比返通知舊PO啲人
我驚佢地冇收到通知
搵唔到嚟
留咗問題搵唔返
我又白占咗咁
有冇辦法?
舊PO

舊PO

舊PO

每日一Pin
今日12-11-2022
占咗5個
去到舊PO#37X

舊PO嘅大家自己返嚟認領返啲占卜結果

常駐小pin1:
各位好,由於人數實在眾多
暫時要停一停條隊啦
(舊PO)#712及之前嘅問題都會盡量回答
之後嘅問題就抱歉啦,下一次有機會會再幫大家占卜
多謝各位

常駐小pin2:
我希望占卜唔係淨係幫人睇運程,仲係想從人出發
照顧埋人嘅感受先係實際幫到人
但我一個人始終能力有限,所以如果占完巴絲有咩開心唔開心想分享
或需要意見,我希望其他巴絲都可以一齊幫下大家,分享下、比下意見,或者單純圍下爐都好
當係大家做個朋友照顧對方嘅感受就最好了
同埋我想講占卜可以好準,但人生係你自己,你一定要信自己,唔好完全當晒占卜結果就係真理
留名
樓主哩個po占嘅時候可唔可以加返上個po 留言個陣嘅no. #xxx 怕同其他人嘅問題差唔多會搵唔返自己感激
好啦好啦
其實係我唔想咁易比大家track到我占到第幾個
好似有啲壓力
姓名:h
問題:我可唔可以同佢發展成為一對真正既情侶關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞