新手練直覺塔羅占卜(簡易答,唔包準) 2

406 回覆
4 Like 3 Dislike

每日一Pin
今日22-12-2022
去到舊PO#535未占

舊PO嘅大家自己返嚟認領返啲占卜結果

常駐小pin1:
各位好,由於人數實在眾多
暫時要停一停條隊啦
(舊PO)#712及之前嘅問題都會盡量回答
之後嘅問題就抱歉啦,下一次有機會會再幫大家占卜
多謝各位

常駐小pin2:
我希望占卜唔係淨係幫人睇運程,仲係想從人出發
照顧埋人嘅感受先係實際幫到人
但我一個人始終能力有限,所以如果占完巴絲有咩開心唔開心想分享
或需要意見,我希望其他巴絲都可以一齊幫下大家,分享下、比下意見,或者單純圍下爐都好
當係大家做個朋友照顧對方嘅感受就最好了
同埋我想講占卜可以好準,但人生係你自己,你一定要信自己,唔好完全當晒占卜結果就係真理
樓主你好 唔好意思過左咁耐先覆
而家同佢既關係同我係上一個post問你果時都差唔多 大概就係一直都等緊個契機但又唔知邊度入手咁樣
同埋,可唔可以追問下其實佢係點睇我既?
你咁講我覺得就係你淨係等契機唔行動
令佢都停咗睇你係咪真
變咗大家都喺度等
可以幫你占,不過假期未必太快復到你
但我覺得你要自己製造機會
唔好淨係等
加油呀
巴打,我幫你抽咗牌了
佢睇嚟麻麻地你喎
會覺得同你難相處
可能唔係咁好傾,甚至有啲拗撬,可能來自生活,又可能來自價值觀
你地而加相處係點?

舊PO#539
名:才

幾時先可以揾到自己另一半

我覺得短期內有機會
你而加生活得唔錯
個人都幾樂觀開心
下個月有機會識到唔錯嘅人
可以嘗試一下
如果接觸到,3個月內有機會一齊到
但當中可能有患得患失,唔知得唔得嘅感覺
可以試下多啲表現自己嘅優點同魅力
每日一Pin
今日25-12-2022
去到舊PO#543未占
聖誕快樂

舊PO嘅大家自己返嚟認領返啲占卜結果

常駐小pin1:
各位好,由於人數實在眾多
暫時要停一停條隊啦
(舊PO)#712及之前嘅問題都會盡量回答
之後嘅問題就抱歉啦,下一次有機會會再幫大家占卜
多謝各位

常駐小pin2:
我希望占卜唔係淨係幫人睇運程,仲係想從人出發
照顧埋人嘅感受先係實際幫到人
但我一個人始終能力有限,所以如果占完巴絲有咩開心唔開心想分享
或需要意見,我希望其他巴絲都可以一齊幫下大家,分享下、比下意見,或者單純圍下爐都好
當係大家做個朋友照顧對方嘅感受就最好了
同埋我想講占卜可以好準,但人生係你自己,你一定要信自己,唔好完全當晒占卜結果就係真理
唔該晒樓主
佢的確係有自己嘅生活方式
而開始冇耐嗰陣都有同我講話未必做到我要求既程度
最後都係同佢分開左
之後有揾過佢,傾過一兩句
但最近已經不讀不回
諗緊同佢係咪再無可能,唔應該再打攪佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞