新手練直覺塔羅占卜(簡易答,唔包準) 2

406 回覆
4 Like 3 Dislike
多謝樓主幫大家占卜仲覆得咁詳細
辛苦你啦!

Haha第一點已經好準
直到今日我都未放得低
(其實都分咗手成4~5個月啦)

呢幾個月個腦都係好混亂
處於覺得復合機會好渺茫但又唔想放棄
分手初期我有做好多挽留(我知好傻)
嗰陣ex係講得幾絕情下⋯⋯
加上目前係unfol彼此所有野+斷聯
所以都唔肯定佢對我係咪仲抱有負面印象
如果佢真係未放得低或者會祝福我就好
好似有啲機會咁!

感謝樓主指咗條方向比我!我好想同返佢一齊!
希望我既耐心守候可以令佢回頭啦
雖然係咁
但我覺得你唔好太focus喺等佢方面
你做好自己,擁有自己美好嘅生活先
想等就邊好好生活邊等
唔好因為掛住佢等佢,就迷失咗自己
令自己生活得唔好
你而加仲好混亂嘅話
不妨冷靜返,清清頭腦先再作打算

舊PO#424

名 A
想問下同K有冇機會發展成情侶?
Thanks

解:
我諗你算係保守同欠缺行動力
你應該唔係好敢去馬
不過K似乎而加狀態唔係幾好
佢係咪發生咗咩傷心事?
定最近先失戀?
如果係嘅話
你去接觸佢嘅話,都有機會發展更進一步嘅關係呀
不過建議你冷靜分析下佢個情況先
但如果你地韃著咗嘅話,都會發展得快
舊PO#430
名:V
對方名:R
對方性別:男

想知道佢仲愛唔愛我?因為佢成日好遲先覆 就算覆都幾hea下 唔知我地段關係應唔應該繼續 唔該曬

解:
未占到你嘅呢一個月你地點呀?
我而加睇牌見你都仲係好迷茫好多嘢諗喎
不過對方似乎有自己專注嘅事
的確未係好理會你
我覺得佢可能認為愛你太攰太辛苦
所以佢退開咗,想照顧好自己嘅感受先
你地一齊應該攞唔到個相處嘅平衡
關係keep住喺唔穩定嘅狀況
如果你仲想同佢一齊
你要搵出個問題
代入佢嘅角度睇,諗下佢有咩不滿
我睇你地都仲可能會拖拉一段時間

每日一Pin
今日20-11-2022
去到舊PO#451未占

舊PO嘅大家自己返嚟認領返啲占卜結果

常駐小pin1:
各位好,由於人數實在眾多
暫時要停一停條隊啦
(舊PO)#712及之前嘅問題都會盡量回答
之後嘅問題就抱歉啦,下一次有機會會再幫大家占卜
多謝各位

常駐小pin2:
我希望占卜唔係淨係幫人睇運程,仲係想從人出發
照顧埋人嘅感受先係實際幫到人
但我一個人始終能力有限,所以如果占完巴絲有咩開心唔開心想分享
或需要意見,我希望其他巴絲都可以一齊幫下大家,分享下、比下意見,或者單純圍下爐都好
當係大家做個朋友照顧對方嘅感受就最好了
同埋我想講占卜可以好準,但人生係你自己,你一定要信自己,唔好完全當晒占卜結果就係真理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞