新手練直覺塔羅占卜(簡易答,唔包準) 2

406 回覆
4 Like 3 Dislike

每日一Pin
今日11-1-2023
去到舊PO#575未占

舊PO嘅大家自己返嚟認領返啲占卜結果

常駐小pin1:
各位好,由於人數實在眾多
暫時要停一停條隊啦
(舊PO)#712及之前嘅問題都會盡量回答
之後嘅問題就抱歉啦,下一次有機會會再幫大家占卜
多謝各位

常駐小pin2:
我希望占卜唔係淨係幫人睇運程,仲係想從人出發
照顧埋人嘅感受先係實際幫到人
但我一個人始終能力有限,所以如果占完巴絲有咩開心唔開心想分享
或需要意見,我希望其他巴絲都可以一齊幫下大家,分享下、比下意見,或者單純圍下爐都好
當係大家做個朋友照顧對方嘅感受就最好了
同埋我想講占卜可以好準,但人生係你自己,你一定要信自己,唔好完全當晒占卜結果就係真理

每日一Pin
今日13-1-2023
去到舊PO#577未占

常駐小pin1:
暫時要停一停條隊啦
多謝各位

常駐小pin2:
但我一個人始終能力有限,所以如果占完巴絲有咩開心唔開心想分享
或需要意見,我希望其他巴絲都可以一齊幫下大家,分享下、比下意見,或者單純圍下爐都好
同埋我想講占卜可以好準,但人生係你自己,你一定要信自己,唔好完全當晒占卜結果就係真理

舊PO#579
別名:Y
問題:學業問題。想問下考唔考得入自己心儀嘅科。

唔該晒

我覺得你而加喺學業方面可能麻麻
成績比自己預期差
但呢個只係目前狀況
你可以向同學朋友或者老師多多學習
放下自尊,唔洗怕羞,唔識就問
佢地會好樂意幫你教你
你當自己係海棉咁,盡量吸收
我覺得最終都幾有機會考到你想嘅科
但關鍵都係你要自己肯去付出,肯去為件事努力
每日一Pin
今日16-1-2023
去到舊PO#582未占

常駐小pin1:
暫時要停一停條隊啦
多謝各位

常駐小pin2:
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞