新手練直覺塔羅占卜(簡易答,唔包準) 2

405 回覆
4 Like 3 Dislike
舊PO#495
名:N

想知同依家男朋友會點?

SOR就嚟兩個月先占到你
你最近有啲唔開心?
有同佢嗌交?
你好似有少少受傷嘅狀態
又或者你等待緊佢成長,等待緊佢有進一步嘅行動前進到下一個階段?
但對方又好似幾開心咁喎
雖然係咁
但你地一齊應該會幾搵到幾寫意嘅生活方式
有可能會更進一步,有可能結婚

每日一Pin
今日10-12-2022
去到舊PO#502未占

舊PO嘅大家自己返嚟認領返啲占卜結果

常駐小pin1:
各位好,由於人數實在眾多
暫時要停一停條隊啦
(舊PO)#712及之前嘅問題都會盡量回答
之後嘅問題就抱歉啦,下一次有機會會再幫大家占卜
多謝各位

常駐小pin2:
我希望占卜唔係淨係幫人睇運程,仲係想從人出發
照顧埋人嘅感受先係實際幫到人
但我一個人始終能力有限,所以如果占完巴絲有咩開心唔開心想分享
或需要意見,我希望其他巴絲都可以一齊幫下大家,分享下、比下意見,或者單純圍下爐都好
當係大家做個朋友照顧對方嘅感受就最好了
同埋我想講占卜可以好準,但人生係你自己,你一定要信自己,唔好完全當晒占卜結果就係真理

舊PO#508
男 M
同女朋友一齊差唔多十年 最近淡左 好少見 我想挽回 攤左問題出黎講之後佢話要分開下 想問我地仲可唔可以一齊行落去

唔知你地而加有冇和好返
如果以而加嘅牌嚟睇
你應該想結婚,想圓滿段關係
但對方就好多衝突,好混亂
可能佢未ready好再進一步
佢自己都唔知要點做
暫時你地都係需要冷靜下,休息下
慢慢諗清楚先
但你地應該可以繼續行到落去
見到應該仲係相愛緊
每日一Pin
今日11-12-2022
去到舊PO#515未占

常駐小pin1:
暫時要停一停條隊啦
多謝各位

常駐小pin2:
但我一個人始終能力有限,所以如果占完巴絲有咩開心唔開心想分享
或需要意見,我希望其他巴絲都可以一齊幫下大家,分享下、比下意見,或者單純圍下爐都好
同埋我想講占卜可以好準,但人生係你自己,你一定要信自己,唔好完全當晒占卜結果就係真理

舊PO#517
名:MM
問題:最近裸辭左份工,想知幾時會搵到新工?

謝謝

想問你而加已經搵到未?
如果未嘅話,我照返你個問題解讀
首先你而加都幾冷靜,應該都唔係好驚未搵到新工
你仲係冷靜理性,慢慢搵緊,想諗清楚想做咩先
所以可能都因應你冷靜慢慢嚟嘅諗法
可能都冇咁快搵到新工
但你可以向女性向嘅工種諗
似乎會容易啲搵到工
希望係快啲搵到啱嘅工啦

每日一Pin
今日14-12-2022
去到舊PO#519未占

常駐小pin1:
暫時要停一停條隊啦
多謝各位

常駐小pin2:
Hello!!!樓主
我係舊po #299你有幫我占過
我之後個interview有啲變數 唔知可唔可以幫我睇多次最後會唔會有offer呢唔該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞