[踢爆]黃世澤以捉五毛名義勒索坐監手足50歐羅及證件護照資料

351 回覆
339 Like 46 Dislike
條友收到風監獄的政治犯憎自己成日屈前線
於是就屈探監師係熱狗, 假意探監實際係去唱衰自己

真係short到.....
佢而家威脅我真係好撚驚,我探監團隊會唔會畀佢報国安?
條契弟做的野同烏英明好似
又係不停玩手段滋擾探監人士

黃世澤的做法與共產黨無異, 果班支持黃世澤的香港人就咪再講自己支持普世價值
唔俾聽眾聽反對意見,就係咁先形成左世柒宗教
正常人就係咩都聽再自行判斷

黃世澤就係好喜歡屈得罪過自己的人係敵對派系,跟手就落限友令壓迫信徒交友自由

邪教教人飲雙氧水,黃世澤曾教唆信徒飲山澗水

諗諗下叫教徒同呢個果個絕交都係邪教手法, 因為教徒的交友圈慢慢限死左係教內,已無離教可能
班牙粉真係入左魔,瘋狂幻想

Wong Richard
3 小時前
據我所知:連登裏面好多人都唔同意你嘅觀點與角度,因為佢哋內心世界係熱狗思想,個個鍾意搵快錢,不勞而獲,當然一定會有啲良好嘅會員,應該就唔多了。為何你有咁多人攻擊你,佢哋全部都係投機分子唔會腳踏實地做人,你有辦法教佢地一夜發達呀,你就係澤仙,不須要為你類人勞心。計劃如何毁滅中國,就係幫到所有中國人嘅偉大使命
根本同微博嗰班完全冇分別
藍世柒食屎啦,學人溝女神
要咁多錢拎黎整牙?有錢你都唔會整架啦
已經冇印象佢高登叫咩名
呢個好笑啲,連登開post 就算有click rate 都唔會有錢收

我都唔知點賺快錢

微博果啲都無咁痴線
你都入係乜撚嘢事
牙石粉信爛牙狗飲山澗水食凍肉兩年,已經成個腦係寄生蟲唔好笑人哋啦
自己話自己咁
覆完即刻負皮

邊個咁勤力mon啊
無人會理架,聽過班有腦就唔會聽佢
反熱狗,但比熱狗更熱狗

利申 撐過雙黃
香港藍絲kol公然恐嚇探監手足,威脅起底探監寫信師團隊
https://lih.kg/3206146

我而家畀條友開名恐嚇話要收集資料
佢又想報國安
乜咁多世柒賤種狗負評
收咗order要搞鳩支援在囚手足所以呢排好勤力,今次踢爆條撚樣個春袋佢梗係要出嚟消滅證據
黃世柒呢件樣衰爛牙騙子 點解仲有班傻閪會聽佢鳩up 呢個世界真係好撚荒謬

世柒呃完 黃 豬d 口罩錢仲未還
啱啱開咗新post回應佢對我嘅恐嚇

真心驚佢又報国安搞我啲朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞