[踢爆]黃世澤以捉五毛名義勒索坐監手足50歐羅及證件護照資料

351 回覆
339 Like 46 Dislike
屈毛始祖
吹到好多人名出嚟
但唔知邊個嚟
其實世柒最ON9的係一開始就話某人係黃郁民徒孫,流正的人, 容樂奇的人
但下一段又同盲粉講如果知呢班人身份就PM

姐係認左指控係老屈
香港最大問題係如此自相矛盾的人竟然有幾萬條白痴去睇
佢最好笑就係同時話一個人係黃毓民熱狗劉正見吳容樂其,根本全部唔妥對方,九唔搭八

即係同時話一條友係納粹黨共產黨

最好笑黃世澤話所有黃毓民有關嘅人永不超生都係仆街,但係佢自己都係黃毓民網出生嘅人
仆街食屎狗世柒
睇佢嘅人都係弱撚智
黃毓民就已經好撚憎白眼鏡
所以信世7果班都係突然自稱政治覺醒的香港人
好撚樣衰
呢個珍
點解有人會畀錢同護照佢
仲on9過電話騙案
我都唔知自己榜上有名 爛牙佬同劉細良真係蛇鼠一鍋成日利用香港人嘅不幸黎搵錢,任何人插中佢哋嘅痛處就屈人哋係5毛、中共打手,自己做咁多仆街嘢唔俾人提唔俾人講一講就話分化香港人
條世柒根本共產黨員
有咩好講
細柒班白卡支持者根本無資格講自己支持普世價值

屈毛係第一步
第二步就會出口術恐嚇連燈唔ban 人會有後果
屢次動員牙粉向fb,youtube惡意舉報,因為fb/youtube有個垃圾機制係一多人舉報就ban左先而又無政策懲罰惡意舉報者
Sorry真係有班友用反老鳳嚟屈毛
整完條list話唔係屈毛而係咩on9言論仲撚on9
有少少政治常識唔係政小清新都知道發生咩事,時事台成日話人熱狗個班係唔睇新聞唔睇政治嗰班

佢哋熱血公民係乜嘢都講唔出,全民制憲發生咩事都唔知,淨係識人云亦云
真係有相由心生
熱普城本身就係選舉同盟,無論結果如何, 由選舉完結果一刻就已經無左
再加上後期的對立

屌9人係熱普城本身已經係好on9,只係顯示緊自己對香港政治的無知
而似乎呢類垃圾有十幾萬人, 邊會有希望
佢溝到張寶華未?
張寶華一無視力問題二無智力問題
下一個問題
熱血公民黃兆建笑撚死
聽黃世澤呢啲扮熟悉德國,但德文又唔識講,又盲撐蕭凌志同默克爾。不如聽下一個識講國語波蘭人點講好過啦。
人哋講嘢又輕鬆,又唔情緒病發作,3句唔埋就鬧。廿分鐘冇咗鬧同廢話個part,根本3、4分鐘。

https://youtu.be/_fKCyFY0GZk
你同隻公務狗老鳳咪5毛囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞