[踢爆]黃世澤以捉五毛名義勒索坐監手足50歐羅及證件護照資料

351 回覆
339 Like 46 Dislike
祝佢早日仆街搵上帝
落地獄就有佢份,佢一早已經死全家

天堂喺比好人去,世柒呢啲邪惡賤種應該落地獄
有十隻爛牙狗入咗嚟負平但係嬲到冇嘢講
五毛狗,協助世柒勒索手足50蚊歐羅之後你分到幾多錢去睇網球呀?

一邊搞鳩捨生取義刺殺何君堯嘅手足,一邊睇網球,你睇得安唔安樂?
舉報佢網絡欺凌
熱普城全面上水
根本冇用,Facebook admin全部係中國人不嬲雙重標準,藍絲五毛搞鳩黃絲就永遠唔會做嘢,相反你鬧藍屍兩句就會封帳30日

所以世柒搞鳩手足永遠都會投訴成功,因為facebook班中國admin係針對黃

相反你哋投訴世柒Facebook admin變就會保護佢
我都入咗list
解散咗五年都要上水
而家啲手足坐曬監證明咗唔係五毛,請問條友將佢哋個名移咗出咗個list 嚟未?

定個list係純粹俾條友打壓異己用 咁做嘢法條友真係好撚鬼
嗰50歐羅唔比會點
人哋講到明叫勒索50蚊歐羅先可以
無我個名
我日日反垃圾廢黃
未比錢點移除姐?
俾錢條牙石佬嘅人都蠢到無得救啦
推pls
正職:網上騙子
幾廿歲人仲賴咩自閉症、亞氏保加症,十零廿歲學生就可以用呢啲個借口
個人性格閪就係性格閪
黃世澤評論太戇鳩,我不知道該回什麼,只好貼上乳酪蛋糕做法,自己做健康又好吃,睇食譜總比睇黃世澤戇鳩評論有得著。

準備所有材料。低筋麵粉過篩,奶油放入耐熱容器裡,隔水加熱使其融化。檸檬清洗乾淨外皮再刨絲及榨汁備用。先將奶油乳酪放置於室溫軟化。 製作餅皮,餅乾放入較厚的食物袋中,用桿麵棍敲碎。 製作餅皮,餅乾放入較厚的食物袋中,用桿麵棍敲碎。 將融化的奶油稍微冷卻後備用。 將融化的奶油稍微冷卻後備用。 將奶油倒入餅乾袋裡,攪拌混合。 將奶油倒入餅乾袋裡,攪拌混合。 將做法4.倒入模型中,用杯子或湯匙等工具輕壓,使其鋪滿模型底部,然後放入冰箱冷藏定型。冷藏約30分鐘以上即可。 將做法4.倒入模型中,用杯子或湯匙等工具輕壓,使其鋪滿模型底部,然後放入冰箱冷藏定型。冷藏約30分鐘以上即可。 將香草豆莢剖半,用刀片刮下香草豆莢籽。 將香草豆莢剖半,用刀片刮下香草豆莢籽。 製作起司蛋糕的麵糊,將軟化的奶油乳酪用橡皮刮刀攪拌,並加入酸奶及2/3的細砂糖攪拌混合。 製作起司蛋糕的麵糊,將軟化的奶油乳酪用橡皮刮刀攪拌,並加入酸奶及2/3的細砂糖攪拌混合。 均勻混合後,加入蛋黃攪拌至表面光滑(這時可改用打蛋攪拌器),接著加入鮮奶油同樣攪拌至表面光滑。 均勻混合後,加入蛋黃攪拌至表面光滑(這時可改用打蛋攪拌器),接著加入鮮奶油同樣攪拌至表面光滑。 加入香草籽及過篩的低筋麵粉一起攪拌均勻。 加入香草籽及過篩的低筋麵粉一起攪拌均勻。 再加入檸檬汁及檸檬皮(絲)混合。 再加入檸檬汁及檸檬皮(絲)混合。 使用一個乾淨的調理碗加入蛋白,剩餘的細砂糖分兩次倒入,並同時用電動攪拌器攪拌,打發至蛋白霜的尖端會往下低垂的柔軟程度。 使用一個乾淨的調理碗加入蛋白,剩餘的細砂糖分兩次倒入,並同時用電動攪拌器攪拌,打發至蛋白霜的尖端會往下低垂的柔軟程度。 加入一半的蛋白霜至起司蛋糕糊中攪拌均勻。再將起司蛋糕糊全部倒回剩下的蛋白霜裡攪拌均勻,動作快速而輕巧。 加入一半的蛋白霜至起司蛋糕糊中攪拌均勻。再將起司蛋糕糊全部倒回剩下的蛋白霜裡攪拌均勻,動作快速而輕巧。 在模型底部包上錫箔紙,(避免隔水加熱時水份會流進模型裡)接著倒入麵糊,用橡皮刮刀將麵糊表面刮平整。 在模型底部包上錫箔紙,(避免隔水加熱時水份會流進模型裡)接著倒入麵糊,用橡皮刮刀將麵糊表面刮平整。 烤箱先預熱170度c備用。烤模放入大烤盤裡,注入約2cm高度的熱水,放進烤箱以170度c烘烤40分鐘,接著再用160度c繼續烘烤10-15分鐘。搖動模型時,蛋糕表面會像布丁般緩緩搖動的半熟狀態,即代表完成。請依各家烤箱的不同,烘烤時間可做調整。 烤箱先預熱170度c備用。烤模放入大烤盤裡,注入約2cm高度的熱水,放進烤箱以170度c烘烤40分鐘,接著再用160度c繼續烘烤10-15分鐘。搖動模型時,蛋糕表面會像布丁般緩緩搖動的半熟狀態,即代表完成。請依各家烤箱的不同,烘烤時間可做調整。 蛋糕出爐先冷卻後,再放入冰箱冷藏1個小時以上。用刀子沿著模型輕輕劃一圈,取下蛋糕即完成。 蛋糕出爐先冷卻後,再放入冰箱冷藏1個小時以上。用刀子沿著模型輕輕劃一圈,取下蛋糕即完成。
警告︰黃世澤評論內容因為太戇鳩可能令人反感;不應該將黃世澤評論派發、傳閱出售、出租、交給或出借予年齡未滿18歲的人士或將本物品向該等人士出示、播放或放映。如要轉發時應加上戇鳩警告。

講真,如果黃世澤出幾分鐘評論,我真係會話你評論戇鳩,等大家去你個post打個轉黎判斷黃世澤幾分鐘評論係咪戇鳩,我係認真,唔係講緊笑,你話我專業評論lun,正義lun,乜都好,隨便你。

黃世澤有無想過你呢種一時之快會對無知婦孺有幾大傷害?傳左出去班人真係睇完照單全收咁點見人,論點仲要咁撚戇鳩?你講埋堆戇鳩野就happy,人地分分鐘被人笑柒完就躲係屋企喊。人有時好脆弱,跟住你D 戇鳩建議行動有乜事的話,你良心過唔過意得去?

黃世澤我勸你放評論出黎之前三思一下,唔好受沈旭暉,仇思達同黃毓民影響,佢地幾分鐘出既評論都係有價值既角度,係做左好多年功課積成既功力,希望你可以作出獨立判斷,唔好係到抄佢地出評論,又唔柒做功課,做埋晒D損人不利己的事。

P.S. 你D評論我冇睇錯真係戇鳩,一大堆戇鳩野仲要無source ,turnitin 都唔搵唔到出處
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞