[踢爆]黃世澤以捉五毛名義勒索坐監手足50歐羅及證件護照資料

351 回覆
339 Like 46 Dislike
想知老鳳而家用左腳定右腳屙尿
黃世澤係 五毛,熱狗同陳雲根既首席大弟子
唔可以,因為條友係德籍中国人
呢點我極同意。試過留言,冇用粗言穢語,完全冇人身攻擊佢,好客氣淨係提出唔認同佢嘅論點。點知佢就 ban 人 "話我係劉正,正仆街"。
我完全唔識劉正條友,佢講佢老婆係差婆。ok,咁佢係黑警個邊我同意,但佢話我係劉正?
所以我斷定佢雖然反共,但係佢本質同做嘢手法都好共產黨,所以都唔係一個好人。
宣誓做公務員然後公然對抗極權又唔見你講
點抵死法?
Kai龍都中
宣誓做公務員然後匿名用民主之名行極權之實你唔講
屌佢大字報阻撚住就被五毛你唔講
起佢底就聲稱人地屈佢做公墓員就係五毛點知佢真係公墓員你唔講
一講到公墓員就又賤畜又長官點知自己又做住公墓員你唔講
公然對抗極權講嘢唔啱聽就五毛長官賤畜大字報洗版一講道理就敗走畀人捉就細個自閉被欺凌扮死狗搏減刑叫公然對抗極權
你咁撚on9點解個on9 list點解唔加埋自己落去
其實都唔算匿名,佢有自爆過,應該好早就畀港共mon住
乜乜大字報洗版之類扑咗佢咪無事,你自己嫌煩又唔扑仲怪人
常言道「權力使人腐化」
佢冇權力都已經極權style咁腐化比大家睇
請問連登係咩論壇
喺匿名論壇自爆係佢on9
唔代表佢係公然對抗極權

即係佢大字報阻撚住曬無問題
屌佢阻撚住曬被人屈五毛又無問題
反而係我唔block佢畀佢阻住我嘅我自己有問題
你啲邏輯幾得意
不如你加曬屌過老鳳阻住曬嘅人入list
理由:「自己嫌煩又唔扑仲怪人」
個議助係柒,世柒又柒,本身移英人對自民黨無咩反感,條議助係明報指指點點串貢貢激嬲班人唔投票自民黨,世柒又柒又叫人去自民黨投訴,唔同黨派一向都係咁
係。佢乜人都反,乜人都屌
阿Trump之前為香港人做咗幾多嘢,貿易戰、制裁 (你只能講Biden識點制裁,佢始終政客幾十年),係得佢先夠膽直叫 "China virus"。條友唔睇人哋政積,啲左報話佢通俄誹謗佢,佢就轉晒槍頭屌阿Trump, 話佢右膠,知識水平低,又話佢睇咗本唔知係咪左膠寫嘅書講阿Trump 同俄羅斯關係,所以俄烏戰爭阿Trump 要負責任。WTF, 咩論點嚟?Democrats 告過Trump 通俄門兩次啦!有冇證據告到Trump? 佢唔睇事實,一味屌人,一提出自己唔認同佢,佢就Ban人,話人熱狗。好似要人一定要100%同意佢兼支持Biden咁。Biden 係武肺軟弱佢又唔講?Biden多年前未做總統,佢唔支持同唔鍾意台灣佢又唔提?佢個仔收支那錢佢又唔講?Biden同習帝以前幾Friends 佢又唔講?
仲有佢話叫人課金,課金先代表真人,咩邏輯?家下冇課金個啲人佢冇Ban, 反而有課金嘅,只要唔認同佢佢照Ban, 冇得討論。呢啲係咩人格嚟?
所以結論係,佢係反共,但佢都係一個有極權本質嘅人。只不過佢攞唔到共產黨個種極權嘅人。正如陶傑曾經分享個條短片,個傷殘中国人講,中国人只不過係冇攞到權嘅共產黨。正好形容黃世澤或其他互相廝殺嘅所謂同路人嘅人嗰種本質。
先唔講議助單嘢,佢撐保守黨論點又係亂嚟。講到保守黨係最正義,唔屌得。但BJ同保守黨嘅人都曾經出席支持過支那海外成立警辦組織嘅人。仲有皇室去唐人街拜年,佢講到話英國轉硬同支持香港人。WTF! 唐人街係支那人同黑社會嘅勢力,佢究竟噏乜?
現實我哋睇到嘅係將近三年,英國歐盟 (除新疆建設兵團) 都冇制裁過支那同港共任何機構同官員。點轉硬?轉硬靠把口講出嚟?
佢哋成日笑蕭生燈神有燈力,但佢自己何嘗唔係有燈力,只不過唔係100%而係30-50%
個乜乜街38號入黎未
大佬
知你憎世柒
但唔好個個post都夾硬回一堆咁長嘅字得唔得呀
係咪有兩個account
長期兩個負皮
就算佢有個連登ID又點影我大頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞