[踢爆]黃世澤以捉五毛名義勒索坐監手足50歐羅及證件護照資料

351 回覆
339 Like 46 Dislike
今次要踢爆一直扮黃絲嘅黃世澤點樣搞鳩坐監手足搵錢

而家坐緊監/被捕嘅手足同時亦係黃世澤勒索對象

會員:椰子是無辜的,真名邱文勁,機場佔領襲擊警員救手足,被判暴動罪45個月

會員:老鳳,真名好似同個會員名有關所以唔講太多,被政府控告煽動罪散播反政府同仇恨政府言論現已被捕

以上兩位朋友雖然喺高登、連登時代有唔少行為大受爭議,但係如今已經被香港政府迫害接受牢獄之苦,可以好肯定一定唔係共產黨嗰邊嘅人,係我哋嘅手足

黃世澤點樣勒索兩位手足?

黃世澤自己整咗個佢自己嘅五毛list,上面有唔少真正嘅五毛同時亦有唔少嘅人係真正嘅手足

點解兩位坐緊監畀政府告暴動罪煽動罪嘅手足會喺黃世澤嘅五毛榜上有名?

黃世澤親口勒索要求所有上咗榜嘅人要向佢交出50蚊歐羅同埋證件護照首頁先可以除名

究竟一個屈鳩坐監手足係五毛,仲要屈佢哋50蚊歐羅同證件護照先唔搞鳩佢哋嘅人,係咪大家口中嘅黃絲呢?

勒索坐監手足50蚊歐羅,如果唔係繼續抹黑佢哋,呢啲行為大家點睇??

證據網址如下大家慢慢自己睇

勒索要求:

https://www.google.com/amp/s/martinoei.com/article/24271/%25E4%25BA%2594%25E6%25AF%259B%25E9%25BB%25A8-%25E8%25B3%2587%25E6%2596%2599%25E5%25BA%25AB-2-0/amp

老鳳及椰子是無辜的上榜list:
https://www.google.com/amp/s/martinoei.com/article/31271/%25E9%2580%25A3%25E7%2599%25BB-%25E4%25BA%2594%25E6%25AF%259B%25E9%25BB%25A8%25E5%2590%258D%25E5%2586%258A/amp
後續精華

黃世澤勒索「椰子是無辜的」50歐元失敗後,發爛渣聯合facebook 支那admin消滅證據,搞網絡大滅聲唔畀椰子是無辜的團隊為其平反

椰子是無辜的嘅團隊,椰子士多,得知邱文勁先生被黃世澤勒索50歐元並列上五毛黨後作出以下回應

黃世澤聯絡香港facebook(亞太區admin都係支那團隊控制/)以版權為理由,強制將椰子士多嘅回應聲明下架,消滅受害人發聲

黃世澤申請呢忽嘢侵犯佢版權

投訴下架嘅人係黃世澤本名,而且email都係佢本人
麻煩大家推爆,同親戚朋友講呢條撚樣唔係黃絲,唔好再聽,黃世澤及其支持者一律當藍絲k.o.l. 處理

唔單止勒索坐監手足,仲要搞起底大頭照害到香港獨立黨成員被捕

呢啲都係黃絲嘅話,咁我想講開槍打鳩手足嘅警察都係黃絲
屌你老母世柒 幾廿歲人仲咁撚on9
點埋我名做五毛呀亂鳩咁嗡
好撚賤
細柒
連登啲五毛喺老鳳判監之後大肆慶祝落井下石

就算再多私怨,見到人畀港共逼害後重可以為虎作倀落井下石嘅,一律可以當五毛處理
真係好on9唔怪之得陶傑串鳩佢
佢係高登已經好出名,估唔到佢活躍到而家

其實佢職業係咩?佢成日都唔同職業
黃世柒 真係on99
有榮幸上到on9仔個list既頭十
墨魚咀
黃世柒成日都恃住小有名氣就恰啲獨立發言既網民

根本同暴政冇分別

反佢既就係5毛,完全唔尊重民主光譜
支持獨裁者無權享有言論自由 係老鳳自己講

宣誓做公務員既佢係抵撚死
推到世柒仆街
世柒評論係戇鳩
睇佢啲片係弱智
推到佢死
「幫國安處起人底」 睇晒d內容都唔見有呢個直接關係
牙黃柒係on9, 不過你呢啲標題黨都唔好得幾多

突發,黃世澤協助香港警方拘捕香港獨立黨成員
https://lih.kg/bsNcoaV
應該咁講,佢自己戇鳩用政府wi-fi自爆畀人啦係自己要負責任

但係黃世柒勒索佢五十蚊歐羅係另一回事

我想問你收咗共產黨幾多錢抹黑手足?

人哋坐緊監都話人係鬼,你果然係聽黃世澤嗰啲撚樣賤種藍絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞