[踢爆]黃世澤以捉五毛名義勒索坐監手足50歐羅及證件護照資料

351 回覆
339 Like 46 Dislike
仲有fan屎同本人專登上連登比負評
真心伯母就嚟成百歲都比個仔推出嚟接客好撚慘
tui
香港xx黨明顯唔係五毛
整返個連登無腦黃牙粉名單
老鳳條自閉仔都算係手畜?
前線(鍵盤戰士)
佢點樣戇鳩屈人係五毛,寫埋啲戇鳩嘢都好

佢嘅行為只限於喺網絡世界鳩噏,大家鍾意對佢口誅筆伐落井下石我唔會阻止

但係黃世澤勒索50蚊歐元同埋影大頭相報國安就一定要吊鳩佢
大腳一抽

老鳳屈毛屈到俾人屈返轉頭
熱狗只係中二病
牙石係義務國安頭目, 專門收集線索比李桂華拉政治犯

牙石起完底仲有後續
牙石粉會瘋狂滋擾你facebook上的朋友
瘋狂寄滋擾信煩你公司同學校,有些公司怕煩真係會炒人

牙石谷等同百度帝吧
牙石粉最大問題係n 種標準,
牙石谷經常公佈異見人士(瀆牙者)詳細資料及教唆滋擾當睇唔到

有人講牙石住邊區,情況同話亞邊個住港島,呢條料無9用因為鎖定唔到身份
牙石竟然比壓力連仔ban 人, 偶像搬龍門幾萬件牙粉當睇唔到
BTW, 一年25鎊,有英國住址,登記左做選民就可以入保守黨,基本上在英港人個個都得,唔好以為政黨好難入,好高尚,係英國黎講係普通野,佢仲求你入會
椰子真係好好人,同埋佢個名都符合佢嘅經歷,嗰陣時同佢坐監起唐福同一個期數又請我食煙同埋食咖喱仲有小食,先唔講佢單case先其實好撚冤枉,笑鳩佢另一樣嘢有一日食完早餐撞到個黐線佬,啱啱食完藥即係精神病嗰啲,咁然後一齊返去工作地方啊食完早藥,無啦啦衝過去就打鳩椰子發咗癲咁跟住椰子爆晒江比直升機送咗去睇醫生,仲要成個禮拜先返嚟成單嘢係無妄之災但係當時個場面係好撚搞笑,因為佢同某幾個懲教職員都好friend好熟成班走過去好似G4咁保護住佢,但係佢已經俾人打左
推,巴打坐完冇事了?保重
反對世7就係熱普城5毛
佢走黎話我哋係納粹黨Tim
上次捉到佢錯就話人五毛,之後貼埋link就唔理算數
今次佢真係玩大左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞