Sony Xperia 討論區 (139) - 繼續冇新機出 所以買返舊機

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
support 個app 入面好似有得check?
5ii
一係就得返Samsung A52s 行778g
日水Sharp R6 / R7 (888 / 8G1)

行MTK 高級SOC 唔知點解全部都冇得插SD, 870又係得支機, 多數3.5 /SD 全冇
下次部機都夠期吧
邊度睇?
原來我1iii,無左
點解見親d人換完電舊電都好似無第一舊電咁襟用
想問有冇人試過部電話唔肯lock screen
我set 15秒就lock,但係我數咗成分鐘都未kick in,呢個係咩bug? 定係我set 錯野
想問下5iii 過保換電要幾錢
想收部2手玩下
我諗4-500冇走雞
3代一年貨仔可以唔洗換
電$100+檢查費$200
朋友的5mk2一年半出綠線
而家頭批5mk3已經一年零三個月
唔係淨番好多時間玩
用緊xperia 1iii, 佢個photo pro真係好撚煩
basic mode同pro mode個HDR完全兩種色,basic mode會過曬火,pro mode自然好多,但係pro mode 又無multi frame降噪,一影完又爆曬noise有無啲兩全其美嘅方法pro mode色,basic mode 降噪
係wo仆街sony唔生性
整mon咁貴都係再諗下先
見到二千幾有貨仔太吸引
想問有冇widget 可以直接係desktop調校音量?
換原裝定IV 大電?
東角原裝
我用藍芽耳機 聽WhatsApp/signal audio會一兩秒後變到好細聲有時撳volume button 會變返正常 有時唔會 有冇人都係咁 5iv w/ nothing earphone/Samsung buds2pro
仆街***唔生性
成日雷其他廠商
5IV 塊mon係咪同 5II 一樣? 唔想玩激光劍呀...
Z5P 啲電邊度買到
樂天運唔到嚟香港
mk3 港行應該兩年保
淘佬
上面有講 電100+檢查費200
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞