Sony Xperia 討論區 (139) - 繼續冇新機出 所以買返舊機

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
推你老母咩白卡11
一見到8gen1就收左皮喇
不過r7點都好過1iv既
好嬲好嬲 講中咗
Leitz Phone 2同r7都唔識分?
同埋r7個由佢公布自殺價開始已經收左皮
https://sumahodigest.com/?p=14503
配件...諗下諗下都係窄窄地
好多年前咪出過,唔係又想出番呀?
有撚分別咩孖生機
5IV希望唔會咁
1mk3 個指紋一日壞3次
係唔係可以再去東角
過保未?
未就快啲去
啱啱再reboot 咗幾次
連個指紋 setting 都冇埋
又要再搬銀行app
應該未過保
有兩年保
咁就唔好等
唉 我5II又係咁樣 好心正正經經用mon sensor 我直情無換用番PIN
https://www.dcfever.com/news/readnews.php?id=34137

Sony 去年推出 1" 感光元件手機 Xperia Pro-I,其拍攝效果都受到不少好評,當大家都等待 Sony 會不會在年底公佈 Xperia Pro-I 2 之時,近日此機亦已正式曝光。

近日 Sony 流出 5 款會於明年 (2023 年) 公佈的手機,當中 Xperia Pro-I 2 榜上有名。其他同樣會在明年公佈的手機包括 Xperia 1 V、Xperia 5 V、Xperia 10 V 及 Xperia Ace IV。

由於 Sony Xperia Pro-I 已經應用 1" 感光元件,估計 Xperia Pro-I 2 最基本都會應用 1" 感光元件,亦會採用明年旗艦級 SoC Snapdragon 8 Gen 2,但估計新手機在第三季才有望面世。
微博9upper > sumaho > 公海
次次都係咁
但試過lihkg -> sumaho
有個希望都好,ii等換機
你用開華為小米個啲咪覺得R7無問題囉大陸仔
唔好對sony xperia有希望
代言人嚟講kay真係算好落力
真係好鐘意佢
舊電好似出左事
16直drop7
咁應該要換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞