Sony Xperia 討論區 (139) - 繼續冇新機出 所以買返舊機

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
但點解我聽有線仲係屌打緊市面2千左右既無線耳機?
定只係聽慣左舊耳機?
耳機依家野又好講個人口味既 好似我個人就好鍾意XM4調音 但都有一條完全唔同風格既有線交換聽 如果覺得舊耳機已經好啱心水既可以試下投資前端買部入門DAC玩下 千幾兩千就有部唔錯既
口味唔啱比條3皮野屙啲屎你都會覺得唔夠自己千𡃁蚊果個好聽啲
其他機有先算 仲有佢個1秒連拍好正 影動物同小朋友一流 其他機有呢種功能架話一定轉
黑貓開1/3眼都fo到落隻眼度
罪大photopro其實好撚痴線
電話黎講LG系列真係插線聽歌正好多 你買條百幾蚊既線插落去已經靚過晒所有藍芽系列
順便一問, 大家有邊款3.5 耳機推薦下
最近用開個副壞咗要買, 但依家一街都係無線
首先要有budget
撚咗部5iv兩三日,
一樣既用法好似仲涼過1iii/5iii,
只係稍微熱過1ii

其實係5iv散熱落返足料
定只係underclock等粒噴火龍無咁辣手

開stamina 會唔會涼好多?反正我覺得開stamina都好快 又唔會話whatapp line無左MSF通知
無開
不過我連120Hz都無開
如果開左stamina可以解決發熱問題 我就買
唔開都唔熱
好過1iv 1iii 5iii
前面有巴打話睇youtube片都好熱喎
行5G用vlc player拎屋企NAS既片黎播都無乜特別熱咋喎
可以考慮
發下夢,iPhone搞咗3年都仲未有4K60p無縫變焦
1080p60 / 4k30 做到都夠我用
不過有埋4k60就更好咁解
講真Sony有4K120p已經好勁,連iPhone都未有
無縫變焦呢啲,依家鏡頭越嚟越大根本就越難做得好,因為每粒鏡嘅距離遠咗,修正嘅難度大咗,iPhone 14 Pro個無縫變焦效果都無11、12代咁順滑。
講開先醒起,可能5iv個tele 無離得咁開
24mm轉60mm 果下無1iv 咁突兀
印象中1IV嗰個根本係就咁俾你切換鏡頭,完全無修正
不過今年Apple都係事後修正,preview嗰陣好似已經放棄咗
$500以下
其實都冇話點budget, 都係拎嚟普通聽下歌
只係唔想用無線(懶得叉電)
final e3000
我自己1II好少fail喎
1ii 好少,1iii 就一半半
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞