[LoL]英雄聯盟 S12 比賽討論區(1104)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
頭兩場分推係柒
但佢game 4 5喺邊線搞到edg好頭痕喎
召喚Bdd Syndra 反殺gif
得罪講句
點睇都係有syndra skin嗰個勁啲
本身牙膏都係戰狼
仲要岩岩jdg條片先'唔小心'咁爆左geng個pocket pick
你200%
純粹有水槍哥襯托先顯得冇咁柒
8強上路
Zeus = 369 > Breathe = Doran > Nuguri >>> Kingint > Flandre > Odoamne
最好唔好睇
睇lpl 既野會比人批鬥
爆bp好似撐唔落冇職業道德
戰狼就算啦喺L支L打預咗
2000%
咸豐年前唔計
應該會ban漢默 下路可能會爭取counter pick
deft會pick ez要用kaisa打
kingen幾乎都pick fiora 多蘭都唔知頂唔頂得住
懷疑兩邊都會放aatrox
用Camille 捱打拖後期

主要睇花生控圖打野頂唔頂得住pyosik
比GenG bot lead到就得

花生頂pyosik
係咪調轉咗啲嘢

同埋drx打到呢個位主要就係屈在中下,zeka雖然冇咩英,但drx下路係咁9推線贏線權,過咗對線期原神就繼續用佢啲濕鳩英poke同拉扯,edg處理唔到就唯有ban,ban到冇位畀zeka唔知漿豬會點應對
淆先咪畀佢玩坦
陣間玩坦團戰行街仲死
Chovy暫時打法係贏線贏經濟 妹到中後期出山

Luler 玩lumi =打中期節奏 可以主動開戰
玩大東就同你係後期硬碰硬
4強中肯分析
Zeus > 369 > Doran > Kingint
Kanavi > Peanut > Oner > Pyosik
Chovy = Zeka = Faker = Yagao
Gumayusi > Deft = Ruler > Hope
Keria = Beryl = Lehends > Missing
又bin廢老c
異地雞焗ban heim 同ashe真係笑死
唔係下路咁煩膠都唔會漏到一寶俾Zeka 贏兩場
Varus renata/braum
想睇T1 打DRX
FAKER VS DEFT
Oner送慢點
skin持有者自己都冇點玩過隻英
對上嗰次玩已經兩年半
標準答案Chovy Sett Ornn Sion
咪kennen lee 4lv dive
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞