[LoL]英雄聯盟 S12 比賽討論區(1104)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
doran > breathe啦
breathe對線還好
但團戰真係睇到笑
Breathe Fiora勁
Doran隻Camille無啦啦走去硬開送頭
睇世界賽睇唔出勁
突然發現賽前講左好耐硬sup回歸 但beryl寧願玩ashe sup都唔玩硬sup係咪證明下路線權>一切
腦海出現送頭畫面都有三個
但peanut 既pick 好固定係工具人
pyosik 反而係工具人又得野核都得(雖然發揮唔算特別出色)
除咗RNG
仲有邊隊係咁拎硬sup
主要係drx呢次上位嘅打法真係之前啲patch唔興嘅嘢
Zeu=369 有個缺點係好易唔知有gank做送頭仔
一句講曬 二選一
Rascal 定Doran
cuvee
純粹諗起覺得好笑姐
其實G5揀syndra冇咩問題
DK就係想玩前期單捉入野,唔想同你拖後期
要打團打後期梗係azir勁
syndra一套傷害高,又可以cc chain

showmaker都唔係玩得差啦
樓上仲有人話中路gank miss qe,明顯係chovy避咗咋
預視個度其實係canyon問題大d
smite錯血量,如果唔係都係dk拎
之後中路個波係canyon擊飛得靚,sm只係接cc
佢呢場係前期走位失誤死,同佢玩咩英冇咩關係
Doran隻gnar瘋狂空大
麻煩佢唔好用SSG skin
仲記得呢到有班人好信嗰件支那b
賽前吹全部中路練哂卡瑪呢堆mid去sup野核
笑死
Herald fight上路blue side藍buff對上個草
中路閃開對面ad冇人跟到
如果係宙斯隻gnar
一早贏撚咗啦
Peanut明明Graves勁,唔知點解唔出
常規賽佢明明最勁係Gnar,打DK嗰場災難級
都係睇對手啫有kingen幫手墊底
JDG 係咪吹大左
小組賽同打RGE
呢D都唔算好有挑戰性
都講到世一戰隊咁
Ruler 同chovy 會食佢啲野怪
如果peanut 揀Graves 會窮過非洲兒童
jg peanut > kanavi,野核kanavi贏少少,但工具人花生屌打佢

mid zeka應該低一個grade,事關佢champ pool都幾細下
話係 = 燈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞