[LoL]英雄聯盟 S12 比賽討論區(1104)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
仲有第一個支產中路Yagao屌打胎兄弟左手屌虎
由德盃輸streamer到世界冠軍
不過呢度唔好提LPL
睇到班支那人我就想嘔
想當年skt summer 3-0 ssg之後worlds final畀ssg 0-3

嘩真係開心大發現,鬼唔知今年lck得t1同kt冇畀geng四殺咩?
但依家呢個版本同之前嗰個係同一個版本?
luler lehends早幾日同deokdam kellin對線都冇話特別佔優啦,想認真討論漿豬應唔應付到原神嘅法輔,你就講埋啲之前版本啲嘢
想嘔
最好T1 3:0踢佢地返中國啦
雖然唔係T1 fans 但lpl躝左先唔該
agger 要撐不嬲用力撐
岩岩睇番發現整鞋佬都幾鐘意關鍵局pick星朵拉
可能係佢自己既comfort pick黎
不過pick左幾轉得s10果次嬴左
撐CFO撐到1-5 你問我答
你撐jdg就躝返去咩虎撲微博啦支那仔
對上一次369都係大熱隊入四強
結果果場玩到屎一樣
事隔多年佢會唔會勁番呢
未睇喊定先
你慢慢唔差 不代表我
想睇DRX屌打LPL#1234各一次多啲
只係話有少少想睇369威返次 可能20%咁多
佢game5隻syndra0作用
有t1 有geng 又drx 你話想睇369 拎冠
你都係返屋企含撚啦
GAME 5 整鞋佬點零作用
中路推三個嗰波6000傷 全場傷仲高過隻大東 邊個零作用多D
講真兩邊中上我覺得差唔多
頭3場主要睇oner爆得快定hope missing爆得快
第4場開始要睇埋廢老想唔想早放飯
雖然早幾日廢老打rng三人中路嘅表現睇到小妹濕咗,但唔知打jdg嗰陣會唔會重蹈覆轍,呢幾年t1輸嘅bo5好多時都係衰在廢老畀人住到失智同無視野帶線畀人捉死
想睇UNDERDOG就捧DRX
正常人點會覺得369拎冠勵志過DEFT同DRX
LCK fan巧惡
中路嗰波重點都係Canyon擊飛3個先
佢只係跟得好
LPL fan屎咪會
佢星朵拉最大問題係成日對線換血嗰陣空q
有幾0作用
佢同canyon係中路個波救返DK
打rng game2已經表演咗上半點劣勢 世一下路都會carry比賽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞