[LoL]英雄聯盟 S12 比賽討論區(1104)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
屌 佢收收口啦 雖然有講JDG訓練賽對T1勝率低過Gen
可以賣出去㗎嘛
唔好玩啦 oner pyosik差唔多
咁廢有邊隊會要啊
過比BRO啦 同sword阿根一齊征戰lck
呢個系列好癲
重記得火甲irelia 比人吹到上天
Dk同dk fans一定想佢留低
Troll到咁都無乜fans怪佢
下年carry返啦
19年troll完 20年都可以carry
今次比多次機會
https://www.youtube.com/watch?v=bsS80Q7c9ss

咁岩彈出黎
肥狗講得幾好
官方
唔係練幾日就出到黎
RNG 上路玩咩都係=ORNN坦
pick咩Sup本質上都係納帝
唔明點解係世界賽評論兩個選手實力要拉打左幾多年黎講,
你話簽約簽邊個好就話姐,
不過我認同oner好過pyoshit
都出左局2個星期 依家拎出黎笑定點
佢又講得幾啱,實力唔差超多好難3:0,除非EU個啲柒野
佢都預測GenG唔可能3:0 DK,結果都比人追2局
DRX直接追3局反屌
第2場 咁樣比人追返 , 真係咩信心都無晒 , 第3場肯定心態崩潰
姐係講兩個選手世界表現成點關佢打左幾多年咩事,
點解會對唔公道
仲要唔係第一年打世界賽
同Chase your legend有得揮
Oner pyosik應該差唔多
中路應該好難gap
最後係睇ban pick 多
得上路真係可以靠個人實力打出優勢
咁樣對oner有啲唔公道

飄色worlds打咗咁耐 野核又唔係勁過oner 功能型直情同弱智冇分別
唔明點解係世界賽評論兩個選手實力要拉打左幾多年黎講,
你話簽約簽邊個好就話姐,
不過我認同oner好過pyoshit
你噏乜鳩
姐係講兩個選手世界表現成點關佢打左幾多年咩事,
點解會對唔公道
仲要唔係第一年打世界賽
你到底噏乜鳩

乜撚嘢打左幾多年

打左咁耐係咩意思,因為打多個入圍賽
Zeka: My form was 80% against EDG, I’ll have to go 100% to beat Chovy
肥狗講野肯定保守d啦 唔小心錯野又比人拎去周圍罵 佢就算內心覺得rn支打得廢都唔會明面屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞