[LoL]英雄聯盟 S12 比賽討論區(1104)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
兩個都係第二年worlds喎
柒咗
屌其實不如Riot出錢搬CK同LDL搬去巴西搞一年啦等兩個top賽區嘅年輕人帶動吓呢個咁有潛力嘅server明明又多錢又多人玩但衰地理位置
住宿費同設備要比多錢搞 傻鳩先搞
Final好似係蝗嘉爾表演
講真養到一批巴西佬有S5 LMS水平就夠lol再續十年次次都係差唔多4+4啲鬼佬再鐘意都唔玩啦

應該係啦
如果咁撚易 拳頭直接搬LDL同CK去NA,EU好過喇
諗多咗
EU年年keep到一個八強夠啦 如果起NA搞中韓果種地獄式訓練Riot會唔會俾工會屌死
其實理想八強係中韓各兩個+一隊越南+一隊巴西+一隊EU+一隊NA最健康
你個名真係無改錯
原全正確 唔應該分位俾台港澳呢啲垃圾賽區
但都要佢地有實力先得 唔係就全部3-0
收到風台港澳遲D同日本仔爭兩個位
巴西 越南
你話日本都好啲
越南仔世界賽歷史戰績好過日本至少拎過兩次2-4又多人睇
無可能啦,Riot都唔知LOL仲可以再戰幾多年,佢唔會再放咁多錢出黎搞呢啲野啦
隻game玩嘅人已經一年比一年少
你夠料咪入到囉 但係其他區點解要幫你養仔 真係FF少陣
以運動為例 你會唔會話中國/印度市場大 擺個次級聯賽去嗰邊搞?
老老實實
地獄式訓練真係抵佢地勁
歐美講well being咪睇下人打算
舉個例姐
你巴西fans
有冇數據睇下呢幾年少幾多人
越南就係市場大 先年年有班打手同傻鳩話佢哋勁
現實最好成績先2-4 仲廢撚過上年PSG同平前年PSG成績
我見今年world少左人睇9up下姐
嗰個nash吹到話團練俾gam屌打
出到嚟咪無料到
少人睇咗正常 歐美冇成績 時間又唔就亞洲區
仲有世界開始唔理武肺 大把人出街玩好過 仲留屋企睇比賽咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞