[LoL]英雄聯盟 S12 比賽討論區(1104)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
S7應該係Khan啦
諗起舊年廢根
而家有King根
雖然起碼係輸俾冠軍
SSG係 not even close咁拎冠
SSG knockout stage食咗春藥咁
同小組兩隊野嚟
U can't take away 根 from deft
點睇20DRX 入晒四強

上年呢
又錯
Zeus=369 > Doran>Kingen
Kanavi=Peanut > Oner > pyosik
Chovy=Zeka > Faker > Yagao
Guma > Ruler > Deft > Hope
Keria = Beryl > Lehends > missing
禮拜日3:0 T1
Oner pyosik應該差唔多
中路應該好難gap
最後係睇ban pick 多
得上路真係可以靠個人實力打出優勢
睇小組賽lehens 場lux 好撚勁
其實佢可以刮上路拎能量
慨影個被動係打任何英雄都有能量
如果遠程英雄多就藍慨可以即刻進 紅慨等3分鐘
既然佢掂唔到peanut 係咪有機會可以搵doran R下能量
4強中路如果我將faker 排最後
會唔會有好多人反對?
其實個場廢老 頂得夠耐都係重點
中塔一早爆左的話,t1個場頂到翻盤個陣可能 都已經 無左兩個inhit
求撚期啦,faker打咗10年有咩大風大浪未見過 如果咁小事就影響到佢,佢點會堅持到落去 啲人成日以為屌鳩人 人哋會理佢 嘥時間做埋啲無謂嘢 佢哋屌鳩faker 佢笑鳩你銀行戶口幾多錢就真
應該無 但四個各有各勁而差距唔大

你真係發緊夢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞