[LoL]英雄聯盟 S12 比賽討論區(1104)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
jdg真係靠上中野聯動 生性啊t1
1. 要oner用多啲腦
2.老人死少啲
3. Zeus警覺啲
Kanavi有8分既話既話 oner起碼有6分既
https://www.ptt.cc/bbs/LoL/M.1666661005.A.79B.html

牙wei: 我只想說,我希望LPL的戰隊能贏。
真心覺得oner呢個worlds得4分
上年先係最勁
佢兩個無咁大差距啦
keria之前係cuzz做主call
真心唔係燈,通常踩到變地底泥都會有驚喜,尤其係佢之前真係勁過
冇勁過嗰啲垃圾例如K字上路就話踩極都咁廢啫
最記得條撚樣MSI R住春袋 唔帶降噪 睇住隔離mon打機
唔慣啫 返到房就識打
賤種隊、異地雞、TES 輸完都話自己訓練賽打得差
其實Kingen 嚴重被低估,覺得佢會gap返Doran 轉頭
笑親都係打fnc
唔係咁差啫
真 ,呢個如果決賽邊個贏都好
Zeus > 369 > Doran > Kingint
Kanavi > Peanut > Oner = Pyosik
Chovy >>> Faker = Yagao > Zeka
Gumayusi > Ruler > Hope = Deft
Keria >> Beryl > Lehends > Missing
下場Oner應該會俾Kanavi捉哂路
洗撚燈咩
t1如果輸既話 95%係oner搞事
[LoL]英雄聯盟 S12 比賽討論區(1104)
https://lih.kg/yrgBshX
#408 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

佢都係FNC整爆一次啫成班講到佢地底泥咁
唔認同
Chovy >>> others
Keria >> others

Deft點睇都 > Hope
真 T1 JG有質量保證
難得Kingint前期打線打爆對面,俾Pyosik搞到平線
不過Pyosik smite好clutch就真,JerJer成個series完全比下去

Dk已經返左韓國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞