[LoL]英雄聯盟 S12 比賽討論區(1104)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
Ching點睇GenG vs DRX
決定改名做PCS fans以證清白
drx三路都冇破口 關鍵是bp
唔係lck fans惡
係lpl狗賤
認真講 單純rng成隊都廢
叫呼吸哥去bd到底都贏硬咁濟
拖到果個時間點打5v5 T1本身都未必會輸
小虎最後偷唔偷食藍比人捉死影響唔大
原神佬到時又玩杯面頭 /Ashe
壓爆GenG 條bot lane
上路算係
多蘭贏線應該問題不大
但應該打唔穿
同埋要小心kingen啲分推
kingen幾乎都pick fiora 多蘭都唔知頂唔頂得住
Flandre拎隻凱能都壓爆Kingen喇
得罪講句逼滴滴Syndra世一
我覺得係有啲LPL隊賤+好撚多支那fans用民族主義塞落LPL先搞到唔止冇乜fans仲好多人憎
日撚日我們是冠軍同中國人意識形態重疊晒
king根隻fiora行街行足十年 你有無睇game5架 佢完全唔敢上
上路冇破口你都講得出
其實都唔算冇乜fans 你咪係其中一個囉
條友又唔識分推又唔識打團
你未係囉 扮乜鳩
t1 xiaohu唔只藍buff位carry啦
姑媽頭兩個頭都係捉偷聽虎拎返嚟
而且喺姑媽一打五之前,本身明鎖頭擊飛咗佢,姑媽飛起咗硬直嗰吓,偷聽虎喺正佢面前,結果唔拿拿臨趁機用永寒綁住佢,反而即刻調返轉頭走佬,之後姑媽開始一打五
算20%啩 我playoffs大部分都有睇
drx上路最大破口 多爛應該求其pick隻都爆打想知佢講完無破口有無笑
請尊重badd三寶
完美漿豬內戰幻神無死角3:0drx點都出事
谷蛇終於有fd撐lpl
懷疑兩邊都會放aatrox
用Camille 捱打拖後期

主要睇花生控圖打野頂唔頂得住pyosik
比GenG bot lead到就得
咁淆 真係pick隻坦好過
如果drx上路勁少少 應該同geng都仲有得打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞