元朗/朗屏/洪水橋 上車盤 17

1001 回覆
2 Like 12 Dislike
采葉庭最多咪同yoho town同路程
點會快得過mid/grand
西鐵近Uniqlo閘口到Grand Yoho 最遠個座大堂都係5分鐘內喳喎。
采葉庭個入口個位喺中間嚟,入到去咪要兜,行冤枉路
地舖暫時開咗一間泰國菜一間711
仲要西鐵落去對面等紅綠燈勁耐,次次都要等1分鐘,yoho邊洗
完全係鳩up 無成本。西鐵站去采葉庭快過去GY. 暫時係2023年我聽過最大笑話
望唔透係真心定假膠引戰
點解冇咩人講譽88
好似除咗朗屏站三寶同yoho之外已經冇乜得輸,地理位置同樓齡贏曬其他屋苑

六分鐘行到去鳳翔徑跟住上天橋,天橋遲啲就可以駁去yoho新商場,行去西鐵站都係十分鐘左右,又近雞地日常生活好方便
管理費都係差幾舊水,最緊要都係起居入食方便姐
香爐就冇留意 長期有人燒嘢?
一分錢一分貨
位置真係幾好,價錢又唔貴
但衰在多凶宅
同尚城一樣殘 睇到都唔覺得真係半新
感覺跌得少,會唔會係因為洪水橋果邊成交量都比較少?
似係未去過GY又要FF
GY點行都快過采葉好多啦
樓上有人問朗怡
我行去朗怡都唔撚行去彩葉
Cls條路黑到呢
都要有人接先有得換嘅 兩大指標上一單住宅成交講緊上年嘅8、9月

依半年之間樓市下行啲人直頭講到買樓係累三代咁款 邊敢買 仲要買到咁入

洪水橋發展又未做到啲咩實際嘢出嚟 真係好難有多成交

利申:有意洪水橋果邊嘅低密度
新樓 近地鐵 有咩選擇
新樓 近地鐵 有咩選擇
grand yoho
你條傻西知唔知gy 係邊架?
今日實測行完,屌佢老母,死傻西
原來yohotown仲近
Yohotown行5分鐘
采葉庭行7分鐘
2邊都係屋苑大閘>西鐵入閘位
人地講grand yoho..
你聽日再實測過啦
但咁睇對比其他地區,洪水橋呢五年真係冇升過咁濟。
同埋啲人本身當年都買到咁入,都有鍾意佢嘅原因,
外區人既依家出邊有咁多選擇又唔會貪平特登搬入嚟,
冇乜人肯劈,買嘅又覺得唔劈唔抵買,自然冇成交
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞