元朗/朗屏/洪水橋 上車盤 17

1001 回覆
2 Like 12 Dislike
你住埋我個份 咁遠
尚悅狗也不屌
d側閪到爆
夏天/落雨,你根本唔想行果條路
除左係半新樓同尺價平,無乜優點
最緊要就係location, 將來放首m盤都容易啲

首選一定yoho,元朗站玩晒

朗屏就選朗城匯,朗8都係鐵路站出口就到

世宙行去西鐵站其實都要一段距離,加上佢四個方位個景都各有問題,一係對正西鐵路軌/公屋/雞竇/臭河, 樓下又成日咗劈友, 真心麻麻哋

尚悅嗰啲就算啦,住喺元朗自己九世都唔會行去嗰邊,人煙罕見
不如簡單講鐵路盤咪得囉
睇咗咁耐 呢位ching最識野
世宙有anson lo wor
世宙依家個外觀殘到… 唔知以為係10年樓
元朗嚟講一定係睇鐵路,其他區就可以玩埋校網因素
如果世宙起返條天橋去朗屏站就好
邊可能
大橋村係咪定左局唔會發展?
有無邊度有最新成交睇下?
好多年前已經搞掂曬d手續,可以重建,但唔知道個計劃最後不了了之
一聲令下咩都拆啦
yoho town對面個車場咁細都拆黎起野
這幅地位於限呎地「世宙」旁邊,其實早於2010年已獲批規劃許可,准建827個住宅單位,可建樓面124.6萬呎。業主並非由單一業權持有,據報道,前新界鄉議局主席劉皇發、發展商長實也有持有業權,但相關許可在2018年8月28日已過期,從城規會的資料也反映不到有任何新舉動。

高危被政府回收既地
個邊d車位應該唔簡單
唔知洗唔洗3k
收返左會點
邊幅地啊?會起咩
政府收=起公屋
Yoho mid town間 pizza marru前
有冇話幾時起?望個邊又幾年唔洗開窗
好似話係啲社區設施唔會太高
計劃於該地興建兩座樓高約30層高住宅大樓,提供大約510個單位予合資格人士購買。據初步計劃,項目除設有可供居民使用的康樂設施及泊車位等配套設施,亦設有政府、機構及社區設施,照顧社區需要

起到2028
朗城匯三房10m樓下有冇盤?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞