built in pro黑店

301 回覆
405 Like 7 Dislike
依招唔出奇架 一個老細可以係同一條街開兩間鋪
一間mark貴啲 一間正常價 等你以為有得格價
你買Pan記咩Model? 等大家唔使中伏
Panasonic 雪櫃真係狗也不屌,都唔知係咪佢成批貨其實都有事 個型號仲要係消委會之前推介
Post出黎本身諗住警下世,咁佢肯退貨退款我都會fair講返出黎 冇諗過而家演變成苦主post
即時fps退左,驚到佢
消委會份report要掉轉睇,邊部最高分邊部就係伏
我全屋電器除左電視機都係bbe買
一個whatsapp準時送到

我覺得間野算正常
之前新裝修幫襯左BBE買咗幾萬蚊電器
我覺得冇乜問題喎

正正常常冇乜甩漏
仲要平過凶宅,百老匯少少
佢等美馬有折
點解 我仲以為睇左份report唔會伏
我幫襯過, (驚佢走路撞啱credit card免手續費先敢) 買大牌子最大路型號(BOSCH焗爐, SEIMENS洗碗機, Pansonic電磁爐, Whirlpool洗衣機乾衣機, 三叔電子鎖)全部都係代理直接送貨/安裝。真係平過Broadway一大截。
古怪牌子加/古怪型號我就會唔考慮。
係!買過一次!乜鳩都講$!垃圾
佢高層貴姓呀 下次其他人有事可以直接搵佢
on9低級打手大把舖頭都正正常常
呢間野出撚晒名黑店
點兜都兜唔返
幾窄幾薄?
買個雪櫃點門市自取
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞