built in pro黑店

301 回覆
405 Like 7 Dislike
本身諗住built in pro 話自己賣行貨應該無太大問題,冇諗過買部雪櫃都可以咁伏

上星期四,built in pro 第一次送貨,個雪櫃一通電時,送貨師父已經發現雪櫃燈壞左。嗰陣個師父仲同我講 “不如你直接聯絡Panasonic 換貨,如果將雪櫃搬回去時無野pack整花咗,公司會要求搬運師父作出賠償”, 咁我梗係say no 啦,心諗間公司都on9, 最後對峙左一陣,個師父都將第一個有問題的雪櫃即時搬走,當換貨處理

去到星期六,built in pro 第二次送貨,個雪櫃今次通電無耐就出現異常噪音,大聲到似泥頭拖拉機咁,新機有聲run得耐係正常,但佢嗰隻聲係大到我睡房都聽到,超級困擾

今日我就全日keep住聯絡built in pro 希望爭取全數退款並退貨,基本上我覺得佢點換都係垃圾,真係無必要浪費大家時間但佢聲稱只可以換貨,真係換佢老母。已經透過消委會落左case, 希望幫到手。明明佢invoice有寫明非人為損壞係退款條件,個cs in charge 黎先生仲串串共話冇可能退款

我知我係on9左買built in pro, 但都寫出黎警下世
呢間簡直係黑店中黑店
約好咗幾時送貨
白紙黑字寫好日期
送貨前一兩日再問 先同你講delay
唔問唔講 仲要聲大夾惡
而且啲電器保養費又特別貴
閪到仆街 網站落錯單 即刻搵cs 改 要過2日星期一先覆,仲講話落左就無得改 跟單唔掂囉 錢就識收
買過2-3次
件貨黎到係無問題
但係 買既過程好ON9, 經常性買果下有貨, 事後又話無貨, 叫你換其他牌子
本身買金章, 結果變撚左R記
送貨又要等一日 因為真係無講幾點左右送黎, RANGE都無

雖然真係平好多 但係唔會再買
search下佢個名都見到幾個po話佢黑店啦 本來有野想係佢度買 search完唔敢買
好彩無幫襯
有邊間平靚 又唔係黑店

Price.com 個d 全部都係黑 ?
好快有人會打比你,唔q駛理佢
Built in pro 同 友和yoho

依兩年趁消費券清撚左勁多次貨

勁撚多case好似你咁焗人食屎
邊個打俾我,今日傾左三個cs,個高級少少嘅梁小姐同黎先生真係當客係狗
幫襯番大鋪
呢間西店真係咪L幫襯
呢間之前我都嬲到去消委會投訴
垃圾之中垃圾
buildinpro 同bbe 都係仆街黎
之後消委會幫唔幫到手?我都投訴左
有時候幫襯豐澤百記貴一千幾百都肯比 依啲大型電器好麻煩
我upload哂d wtsapp對話圖去消委會個網投訴要求refund,之後cap低個報案編號比佢哋睇同大佢有咩你哋同消委會解釋之後好快就refund比我
但可能佢哋比人投訴得多依家都唔驚消委會
你嗰次係因乜事refund?
落左訂睇位裝嵌入式雪櫃每星期都要我主動問師傅幾時黎,等左個幾月我著哂屌撚到佢開花
個幾月黎從來冇主動聯絡我
寧願比多小小係大鋪買
報埋海關

其實呢間同bbe真係出曬名既黑店
係電器鋪既14k同新義安,未買過都聽過佢個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞