built in pro黑店

301 回覆
405 Like 7 Dislike
唔係調返轉咩?

大電器全部代理送貨,間間一樣架啦
分別只係服務

細電器舖頭出貨,睇你信唔信得過佢
大鋪售後點會咁差
做過幾個月,唔講咩post, 佢個inventory永遠冇準,日日都係頂住個雞頭既感覺
上面班友話友和 BBE都好撚黑丫嘛
今年年頭Panasonic變頻冷暖窗口機全世界冇貨
一水貨每間舖分得幾部
有朋友喺百老匯訂等咗一個月冇貨到話下水有
兩個月後又係話下水有,叫佢退錢又話用消費券冇得退
咪同其他細舖一樣
個價仲要貴人差唔多成千蚊,啲Sales又鍾意Sale埋啲垃圾
東芝幫到你,我係豐澤買左 $3000 左右
咩型號
https://www.fortress.com.hk/zt/product/grrb360wepma06-2-doors-inverter-compressor-refrigerator-270-l-/p/12613111

呢部 果陣我係鋪頭買 用埋信用卡優惠 我記得3000 中左右
試過見佢到個網話有貨,諗住落佢門市訂,然後個staff話冇貨,唔知幾時會有貨
BBE買過一次覺得幾正路
依家都搵依間買第樣野
你都好年輕吓 🙏🙏🙏
永遠話冇貨
bbe睇跟單sales
我買過幾次 同一sales 又真係次次都準時冇事
冇貨俾又冇退款,已經報警錄咗口供,警方話因為佢哋分隊淨係收到我一個報案,同時冇足夠線索鎖定疑犯,所以進展緩慢。我呼籲所有受害人一齊報案,提供受騙過程同線索

上水警區刑事調查隊第9隊
案件編號:SSDIV 23018774
聯絡號碼:3661 3537
係因為你屌先會咁,想收買你咋。唔係淨係你黑仔,間野係黑
真係黑店 幫公司買左部冷氣機連安裝 4千幾
個師傅黎到睇位話要加錢安裝
過左兩日佢開報價 安裝費要8千 onL9
買部一匹垃圾冷氣機仔 兩千銀 一換一安裝收8千幾
老世話唔裝 仆街黑店話唔裝都唔會退本身果啲安裝費
迫人硬食 咩料
呢個間店真係黑到個人有, 上網買野俾完錢,隔咗幾日先話無貨, 咁我要求退錢, 過咗成個星期都重未同銀行申請取消交易, 呢間垃圾不如執柒咗佢啦。

1. 無貨就唔好重話有得買
2. 退款就快啲退啦

推post 推到呢間野執笠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞